"BIO JE MRAK, STAJAO JE U MOM HODNIKU": Mladić iz Altine progoni devojku, a POLICIJA JOJ DALA SRMANO OBJAŠNJENJE
Foto: Marija Erdelji

JEZIVO

"BIO JE MRAK, STAJAO JE U MOM HODNIKU": Mladić iz Altine progoni devojku, a POLICIJA JOJ DALA SRMANO OBJAŠNJENJE

U objavi koja je usledila posle njene, navodi se da je ista osoba pokušala da uđe u nekoliko dvorišta na Vojnom putu

Objavljeno:

Jedna devojka objavila je na Instagramu informacije o mladiću koji je, kako je navela, proganja već izvesno vreme. Ona živi u beogradskom naselju Altina u koju se on doselio prošle godine. Kako navodi, tražio joj je broj telefona na ulici, raspitivao se gde živi i dolazio do stana da se upoznaju. Kako navodi, čula je da je slično navodno radio i drugim devojkama, da targetira žene koje žive same i obija im stanove.

"Prošle godine se dečko iz Smedereva doselio u naš kraj (Altina) i počeo da presreće devojke po ulici. Mene je konkretno više puta zaustavio i tražio mi broj telefona, raspitivao se kod komšija i u prodavnici u kraju gde živim i došao mi je na stan da se upozna. Rekla sam mu da nisam zainteresovana više puta i neko vreme me nije dirao. Priče po komšiluku su glasile da to radi i drugim devojkama, ženama, i da targetira ženske osobe koje žive same i da obija stanove, nađena mu je i oprema za obijanje od strane par komšija koje su ga pratile jer je nekolicina stanova bilo obijeno ali ništa nije moglo da se dokaže. Ja sam tada otišla do hotela u kome živi sa majkom koja je tamo bila zaposlena da zamolim vlasnike da mu skrenu pažnju da me ostavi na miru i oni su pozvali njegovu majku koja mi je rekla da se on samo udvara!".

Kako je navela, tada nije ništa prijavila.

"Pre par dana, tačnije 30.11. u tri ujutro psi su me probudili, imam ih 3 jer su čuli da se nešto dešava kod vrata i kad sam ušla u hodnik vrata su bila otvorena, bio je mrak, on je stajao jednom nogom u mom hodniku i tada je pokucao i rekao da mu je stan izgoreo i da mu zovem taksi, bio je mrak u zgradi i u prvi mah sam pomislila da je zaista neko od komšija i krenula po telefon, kad sam upalila svetlo i videla da je on shvatila sam onako bunovna i da su vrata bila otvorena i da je on u pitanju. Tada mi je tražio broj telefona ponovo i počela sam da vičem pa je pobegao. Zvala sam policiju, došli su, sastavili zapisnik i otišli. Pričali su sa vlasnicima hotela ali nisu išli kod njega iako sam im rekla gde živi. Nisu se zadržali ni 5 minuta kod njih, pa sam ja oko 4 otišla sama, rečeno mi je da oni nemaju uvid u to ko kod njih živi i da ih to ne zanima".

"Policija je rekla da mora da sam ostavila vrata otključana i da je verovatno došao jer mu se sviđam!".

U objavi koja je usledila posle njene, navodi se da je ista osoba pokušala da uđe u nekoliko dvorišta na Vojnom putu i da su ga psi sprečili.

"Pozdrav, ovaj dečko što je upao devojci u stan je isti koji je objavljen u grupi Altina Info na Fejsbuku pre 3 dana gde je rečeno da je ujutru između 8 i 9 pokušao da preskoči i uđe u nekoliko dvorišta u ulici Vojni put, ali su ga psi sprečili, čak koliko vidim i isti duks ima! Oprez svima!"

Na ovom LINKU možete pogledati video koji je devojka snimila kada je muškarac navodno ušao u njen stan u 3 ujutru.

Bonus video: MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!

05:15

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.