DANAS OSETNO HLADNIJE: Temperature DRASTIČNO PADAJU, a biće i kiše u OVIM DELOVIMA ZEMLJE!
Kiša u Srbiji, Foto: Nenad Kostić

vreme u srbiji

DANAS OSETNO HLADNIJE: Temperature DRASTIČNO PADAJU, a biće i kiše u OVIM DELOVIMA ZEMLJE!

Detaljna vremenska prognoza za nedelju, 3. decembar 2023. godine

Objavljeno:

U Srbiji ćedanas biti osetno hladnije, tokom dana umereno do potpuno oblačno, na jugozapadu, jugu i jugoistoku mestimično sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom, dok se ujutro slab sneg očekuje ponegde i u nižim predelima zapadne i centralne Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne u Vojvodini, a uveče i noću i u ostalim krajevima se očekuje razvedravanje.Vetar će ujutro i pre podne biti umeren i jak severozapadni, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura će se kretati od minus jedan do sedam stepeni Celzijusa, a najviša od tri stepena na severu i zapadu, do devet stepeni na jugu Srbije.

Haldnije vreme
Haldnije vremefoto: Beta/Dragan Gojić

U Beogradu će biti osetno hladnije, tokom dana umereno do potpuno oblačno i suvo. Ujutru će biti umeren i jak severozapadni vetar, posle podne u slabljenju. Кrajem dana se očekuje razvedravanje. Temperatura će biti bez većeg kolebanja između tri i četiri stepena Celzijusa.

U Srbiji će naredne sedmice biti hladnije, u ponedeljak i utorak ujutru uz slab ponegde i umeren mraz, a dnevna temperatura biće u granicama proseka za ovaj period godine. Tokom dana će titi umereno oblačno, samo u sredu i četvrtak pretežno oblačno sa slabom kišom, a na planinama sa slabim snegom.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 3. decembar 2023.

Biometeorološka situacija će pogodovati hroničnim bolesnicima, ali se pažnja ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama, Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Bonus video:

00:28

U NAREDNE 3 GODINE STIŽE NAM NAJHLADNIJA ZIMA DO SAD! Meteorolog Todorović o posebnom ritmu Sunca: Prošla je 21 godina, VREME JE

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.