PRIČAO DA TREBA DA IDE NA MALTU, PA MU SE IZGUBIO SVAKI TRAG: Potraga za Filipom i dalje traje, porodica OČAJNA
Nestao Filip Urumović, Foto: PRINTSCREEN/NESTALI SRBIJA

POTRAGA U TOKU

PRIČAO DA TREBA DA IDE NA MALTU, PA MU SE IZGUBIO SVAKI TRAG: Potraga za Filipom i dalje traje, porodica OČAJNA

Deda nestalog mladića Branko J. kaže da nemaju informacije o tome šta se dogodilo Filipu

Objavljeno:

Filip Urumović (21) nestao je pre 20. novembra u mestu Klenak kod Rume, ali do sada nema ni traga ni glasa od njega, iako se u potragu uključio veliki broj ljudi!

Deda nestalog mladića Branko J. kaže da nemaju informacije o tome šta se dogodilo Filipu i tvrdi da on nikada ne bi otišao negde, a da se njima ne javi.

Filip je poslednji put viđen 20. novembra, kada je izašao iz svoje kuće i otišao da kupi cigarete, a njegov automobil je pronađen nedaleko od starog mosta u Klenku.

Prijatelj nestalog Filipa kaže za Alo! da, nažalost, nema novih informacija o nestanku i da Filipa još uvek traže.

Filip Urumović
foto: PRINTSCREEN/NESTALI SRBIJA

- Policija je jedan dan sonarima pretraživala korito reke. Međutim, nisu mogli da nastave jer je Sava velika i nije bezbedno. Filip je živeo sa majkom, babom i dedom. Njima je najteže, ubija ih ovo čekanje. Strahuju da je možda digao ruku na sebe, ali se istovremeno nadaju da je živ, da će ga pronaći ili da će se javiti - rekao je juče Filipov drug i dodaje da je nestali mladić pričao pre godinu dana da treba da ide na Maltu, ali da je od te ideje odsutao.

Deda Filipa Urumovića ističe da njegovog unuka najviše traže drugovi i da nikome nije jasno šta je moglo da se dogodi pa da tako iznenada nestane.

- Svi smo utučeni, Filipova majka, baka i ja. Majka je ovo jako loše podnela, moramo da dežuramo pored nje. Ne smemo oka da sklopimo da bismo je sačuvali jer joj teško pada ova neizvesnost - kaže deda.

On objašnjava da je Filip samo izašao iz kuće i da ništa nije moglo da nagovesti njegov nestanak. Kasnije je njegov automobil pronađen nedaleko od starog mosta na reci, a da telefon nije dostupan.

- Njegovi roditelji su razvedeni. Otac je problematičan, bio je svega dva dana na mostu, ali posle toga nije dolazio. Kao malog hteli su da ga daju na usvajanje, imao je samo dva meseca. Baka i ja smo rekli da naše dete neće ići u starateljske porodice dok smo mi živi - priča zabrinuti deda za medije.

Nesrećni čovek ističe da porodica želi da priča bude u medijima što više da bi ljudi čuli za nju i kako bi se uključili u potragu i pomogli im.

Nestali mladić visok je oko 175 cm, težak je oko 75 kilograma i ima smeđe oči i kosu. Pojedini meštani su rekli prodici da su ga videli kako hoda po mostu, pa se zbog toga potraga najviše locira na obalu reke.

Bonus video: NESTANAK DECE

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/Alo/Snežana Dž. Stojanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.