MILOŠ JE NOVI ŠAMPION SLAGALICE: Kući ide sa MILION DINARA, a gledajte samo kome je POSVETIO POBEDU (FOTO)
Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTS

svaka čast!

MILOŠ JE NOVI ŠAMPION SLAGALICE: Kući ide sa MILION DINARA, a gledajte samo kome je POSVETIO POBEDU (FOTO)

Inače, izuzetan uspeh u Superfinalu TV Slagalice ostvarili su i Novosađani Nikola Vasić i Stevan Todorović, koji su iz ovog ciklusa izašli sa po 250.000 dinara (treće mesto)

Objavljeno:

Novosađanin Miloš Rakita ostvario je ogroman uspeh pošto je večeras odneo titulu šampiona Superfinala kviza TV Slagalica za 2023. godinu.

On je učestvovao u 8.962 emisiji, a u pitanju 168. ciklus i 30. emisija.

Pobednik Slagalice
Pobednik Slagalicefoto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTS

Rakita je prethodno pobedio u 167. ciklusu kviza, kad je odneo i novčanu nagradu od 300.000 dinara. Kao pobednik tog ciklusa, plasirao se u Superfinale - i osvojio ga, zajedno sa glavnom nagradom od milion dinara.

U Superfinalu ovaj 32-godišnji programer bio je bolji od svog protivnika, 29-godišnjeg Alekse Kondića iz Rume. Krajnji rezultat nakon dva neizvesna susreta bio je 291 poen za Miloša prema 239 poena za Aleksu.

S, Slagalica
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTS

Rakita je pobedu posvetio svojoj preminuloj baki koja je, kako je rekao, jako volela da gleda Slagalicu i da bi bila veoma ponosna na njega da može da ga vidi. Zahvalio se svim svima koji su ga podržavali, a pozdrave je poslao svojoj porodici, brojnim prijateljima i kolegama.

Rakita je briljirao i prošle godine, kad je u kvizu "Potera" odbranio sumu od 800.000 dinara od tragača.

S, Slagalica
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTS

Inače, izuzetan uspeh u Superfinalu TV Slagalice ostvarili su i Novosađani Nikola Vasić i Stevan Todorović, koji su iz ovog ciklusa izašli sa po 250.000 dinara (treće mesto). Aleksa Kondić osvojio je vrednu nagradu od 500.000 dinara, kao i brojne pohvale za prikazano znanje.

Bonus video:

28:42

KVIZ-S06-EP34

(Kurir.rs/021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.