"OD DRUGE GODINE NOSI NAOČARE...": Ispovest Srpkinje čije DETE prolazi kroz PAKAO zbog VRŠNJAKA u ŠKOLI!
Dečak sa torbom / ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

"OD DRUGE GODINE NOSI NAOČARE...": Ispovest Srpkinje čije DETE prolazi kroz PAKAO zbog VRŠNJAKA u ŠKOLI!

Ova objava privukla je pažnju tviteraša, posebno onih čija su deca prošla slično, ali i onih koji su i sami, u ranijim godinama doživeli maltretiranja

Objavljeno:

Jedna majka priznala je da "besna kao ris" kada je saznala da je njeno dete od osam godina dobilo uvrede od drugara iz škole, samo zato što nosi naočare. Kako je objasnila, iako tako nešto nije doživeo tokom vrtića i raznih druženja u parku, ovo je prvi put da je neko njenog sina nazvao "ćoro", ali i da mu je pretio.

Suzana, majka iz Srbije koja živi u Sloveniji napisala je na svom Tviter profilu da je ogorčena pre svega na roditelje osmogodišnjeg dečaka koji je njenog sina Aleksandra vređao a onda i pretio batinama - samo zato što mališan nosi naočare.

"Besna sam kao ris!! Aleksandar nosi naočare od svoje druge godine, nikad mu niko ništa ružno nije rekao povodom toga. Prošao je vrtić, druženja oko zgrade, rođendane, krenuo u školu, nikad ništa, da bi mu danas na času srpskog jezika jedan 'klipan' koji je star 8 godina govorio 'ćoro, ćoro' pa 'silazi sa te stolice da ne polomim i tebe i naočare sedi negde drugde'.

Ne znam kako sam se suzdržala da ne zaurlam, učiteljica me preduhitrila, vrištala je na njega kao luda. Ali bukvalno ničim izazvan je krenuo da ga vređa. Užasnuta sam", napisala je Suzana, te objasnila da za sve najviše krivi roditelje dečaka.

"Nažalost, to će se ponovo dešavati"

Ova objava privukla je pažnju tviteraša, posebno onih čija su deca prošla slično, ali i onih koji su i sami, u ranijim godinama doživeli maltretiranja.

"Ja sam nosila naočare i deca znaju da budu baš zla ali ne sekiraj se napraviće on sam u svojoj glavi rangiranje tuđih mišljenja", "Deca su surova. Nažalost ti ga ne možeš zaštiti. Možeš ga spremiti da će mu se to verovatno ponovo dešavati", "Dok smo bili deca jedna devojčica isto nosila naočare (nosi i dan danas) zezali smo je 'Ćora'. Prošle su godine ja se setim tog perioda i odem kod nje kući da joj se izvinem! Bilo joj je i smešno a i drago!", "Roditelji krivi za to i ja sam nosio naočare i imao sam takve scene", bili su samo neki od komentara.

Kasnije se i sama majka opet uključila u diskusiju te objasnila da je Aleksandar dete koje nikad nikom nije uputilo ružnu reč, i dete koje često govori komplimente, takođe dodala je da je bio jako tužan, ali da nije želeo da skine naočare u školi.

Bonus video:

02:12

MORALA SAM SAMA DA MU DONESEM PRUT DA BI ME TUKAO! Ispovest novinarke o BATINAMA koje je trpela i TRAGU KOJE SU OSTAVILE!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.