STIGAO IM JE POZIV, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Heroji lekari KVADOM jurili kroz sneg 2 METARA da bi POMOGLI STARICI
Sneg, Foto: RINA

heroji

STIGAO IM JE POZIV, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Heroji lekari KVADOM jurili kroz sneg 2 METARA da bi POMOGLI STARICI

Doktorka Jelena Đorić, sestra Dragica Erac, vozač Milun Đorić kao i vatrogasac- spasilac Marko Milenković odmah su reagovali na poziv starice i sanitetskim vozilom Lada „Niva“ krenuli put Gojića

Objavljeno:

Za humanost i požrtvovanost ne postoje prepreke koje se ne mogu savladati, pa tako ni smetovi snega na putu ka zaseoku Gojići, selo Bzovik, nisu sprečili lekarsku ekipu ambulante Ušće Doma zdravlja „Kraljevo“ da na vreme stignu do pacijentkinje, bake koja sama živi u kući i blagovremeno joj ukažu pomoć, objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu.

Sneg
Snegfoto: RINA

Kako stoji u objavi, doktorka Jelena Đorić, sestra Dragica Erac, vozač Milun Đorić kao i vatrogasac- spasilac Marko Milenković odmah su reagovali na poziv starice i sanitetskim vozilom Lada „Niva“ krenuli put Gojića, ali su zbog snežnih smetova poslednje kilometre na putu do kuće pacijentkinje nastavili kvadom.

- Baki smo ukazali pomoć u kućnim uslovima, jer nije bilo mogućnosti za transport. Ladom „Niva“ smo putovali 4 kilometra od naše ambulante, a onda još 1,5 kilometar kvadom. Visina snega je skoro 2 metra, ali nismo ni pomislili da odustanemo. Na to nas obavezuju i lekarska etika i empatija prema svakom pacijentu podjednako, rekla je sa ponosom dr Đorić.

Bonus video:

01:24

SNEG JE OVAJ DEO SRBIJE OSTAVIO BEZ STRUJE: Ne otvaramo zamrzivač, imamo hrane za još dva dana! Snalaze se sami protiv KATASTROFE

(Espreso / Kurir / J. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.