U DOMU VOJSKE SRBIJE DANAS JE ODRŽANO NEŠTO IZUZETNO VAŽNO: Odmah pogledajte šta se to desilo?
Foto: Ministarstvo odbrane

ŠTA JE OVO?!

U DOMU VOJSKE SRBIJE DANAS JE ODRŽANO NEŠTO IZUZETNO VAŽNO: Odmah pogledajte šta se to desilo?

On je naglasio da se organizacijom ovakvih kurseva jača sistem odnosa sa javnošću u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije

Objavljeno:

Napredni kurs za oficire za odnose sa javnošću u organizaciji Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane počeo je danas u Domu Vojske Srbije u Beogradu. Načelnik Uprave za odnose sa javnošću brigadni general doc. dr Mihailo Zogović pozdravio je polaznike Kursa, poželeo im uspešan rad i istakao da je stalno usavršavanje imperativ za uspešno obavljanje dužnosti te da će stečeno znanje značajno unaprediti njihove sposobnosti.

On je naglasio da se organizacijom ovakvih kurseva jača sistem odnosa sa javnošću u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

1 / 5 Foto: Ministarstvo odbrane

Tokom pet dana Kursa, polaznicima iz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije biće predstavljena kombinacija teorijskih predavanja i praktičnih vežbi iz oblasti odnosa sa javnošću i saradnje sa medijima.

Bonus video

04:14

EVO KAKO VOJSKA SRBIJE OD IDEJE DOLAZI DO PROTOTIPA NAORUŽANJA! Pukovnik otkrio: Sve zavisi od složenosti, minimum je 15 MESECI

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.