SNEG NAPRAVIO PROBLEME I U VRANJU: Saobraćaj u KOLAPSU, duva i JAK VETAR (VIDEO)
Sneg u Vranju, Foto: KURIR/T.S.

snežne padavine

SNEG NAPRAVIO PROBLEME I U VRANJU: Saobraćaj u KOLAPSU, duva i JAK VETAR (VIDEO)

Velika količina snega pala je u Vranju

Objavljeno:

U Vranju je nešto posle 19 sati počeo da pada jak sneg koji je za sat vremena u gornjim delovima grada formirao snežni pokrivač od četiri do pet centimetara. Saobraćaj se odvija otežano, jer je kolovoz prekriven snegom.

Na momente padavine su praćene i jakim vetrom. U vranjskoj Meteorološkoj stanici napominju da će jak vetar duvati u nedelju u prepodnevnim satima.

"Radi se o izuzetno vlažnom snegu, zabeležen je i pojačan vetar danas od 14 do 15 i između 18 i 19 časova brzine 9 metara u sekundi ", objašnjava Ana Novović iz Meteorološke stanice u Vranju.. U Vranju je trenutno nula stepeni.

Bonus video:

00:18

U Vranju je nešto posle 19 sati počeo da pada jak sneg

U nedelju u toku prepodneva sneg, popodne stabilizacija vremena, ali će duvati jak vetar, pa će i na minus dva stepena zbog jakog vetra subjektivni osećaj biti kao da je minus 10 stepeni.

Maksimalna dnevna sutra oko nule. U ponedeljak prestaju padavine, već od utorka malo toplije,ali i dalje ćemo imati temperature koje su karakteristične za kraj meseca novembra. Maksimalna dnevna temperatura do pet stepeni, minimalne minus dva i minus tri stepena", kaže Ana Novović iz Meteorološke stanice u Vranju.

Bonus video:

00:58

Sneg obeleo planinu Goliju

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.