BUKTI RAT NA RTS-u ZBOG "SLAGALICE": Klanšček tvrdi da ga NISU ZVALI NA ŽURKU, a oni mu ODBRUSILI OVO
Foto: Espreso

DRAMA

BUKTI RAT NA RTS-u ZBOG "SLAGALICE": Klanšček tvrdi da ga NISU ZVALI NA ŽURKU, a oni mu ODBRUSILI OVO

Jedini koji nije pozvan na zabavu "Slagalice", kako on tvrdi, je bio Branislav Klanšček koji je to podelio na društvenoj mreži "X":

Objavljeno:

Legendarni kviz "Slagalica" 22. novembra 2023. je proslavio svoj 30 rođendan, a tom prilikom je u holu RTS-a obeležen ovaj jubilej. U zgradi Javnog servisa Srbije u Takovskoj ulici okupio se veliki broj ljudi, a prisutnima su se obratile voditeljke Marija Veljković, Milica Gacin, Kristina Radenković i Jelena Simić.

Navele su da je kviz "Slagalica" sa ponosom brend RTS-a i da ujedinjuje prošlost, sadašnjost i budućnost. Pristunima se obratila i urednica zabavnog programa RTS-a Sandra Perović. Uručena su i priznanja, a jedno je dobio i tvorac "Muzičke Slagalice" Nikola Nešković. Njemu je uručena nagrada "Skočko", zaštitni znak legendarnog kviza. Inače, takozvani Skočko je nastao po liku Nikole Neškovića.

Branislav Klanšček
Branislav Klanščekfoto: Printscreen/Youtube/Bez Cenzure - Zvanični kanal

Jedini koji nije pozvan na zabavu "Slagalice", kako on tvrdi, je bio Branislav Klanšček koji je to podelio na društvenoj mreži "X": "Kviz "Slagalica" je najveći brend RTS-a i juče je proslavila svoj 30 rodjendan, koji je obeležen u holu RTS. Žao mi je što kao predsednik UO nisam po protokolu pozvan na proslavu, niti bilo ko drugi od članova UO. Valjda na RTS ne znaju za protokol!", piše u objavi.

RTS je odgovorio na tvrdnje Branislava Klanščeka da nije pozvan da prisustvuje obeležavanju rođendana najgledanijeg kviza. "Protokol RTS-a uputio je poziv svim članovima Upravnog odbora da prisustvuju obeležavanju jubileja 'Slagalice'. Kviz 'Slagalica' jeste najveći brend RTS-a i to je jedina istina koju je predsednik Upravnog odbora (UO) Branislav Klanšček izneo na svom nalogu na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter)", navodi se i dodaje;

"Protokol RTS-a uputio je poziv svim članovima UO da prisustvuju obeležavanju jubileja 'Slagalice'. Osim elektronske pozivnice Klanščeku su upućeni i usmeni pozivi. Činjenica da su proslavi prisustvovali pojedini članovi UO demantuje tvrdnje Branislava Klanščeka kome ni ovoga puta, ni slučajno, ne može da se omakne istina", zaključuje se u odgovoru RTS-a.

Bonus video: ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.