DVA KAPITALNA PROJEKTA KOJA DONOSE BOLJU BUDUĆNOST GRAĐANA: Opština koja ima VELIKE planove za BOLJE SUTRA
Kapitalni radovi u Lazarevcu, Foto: Gradska opština Lazarevac

gradska opština lazarevac

DVA KAPITALNA PROJEKTA KOJA DONOSE BOLJU BUDUĆNOST GRAĐANA: Opština koja ima VELIKE planove za BOLJE SUTRA

GO Lazarevac pokrenula je dva velika projekta: izgradnju gradske pijace i izgradnju gradskog trga sa podzemnom garažom

Objavljeno: 14:39h

Pored uspešnih projekata koje je Gradska opština Lazarevac izvršila u 2023. godini, otvorena su i dva nova poglavlja velikih poduhvata koja će dodatno unaprediti život građana i građanki.

U pitanju su dva kapitalna infrastrukturna projekta:

  • izgradnja gradske pijace,
  • izgradnja gradskog trga sa podzemnom garažom.

Dva kapitalna projekta omogućena su uz pomoć Grada Beograda, gradonačelnika Šapića i sekretarija koji su uključeni u sprovođenje ovih projekata.

1 / 6 Foto: Gradska opština Lazarevac

Prilikom septembarske posete gradnonačelnika Beograda, Aleksandra Šapića, javnost je dobila uvid u napredak oba projekta, a potvrđen je i njihov značaj.

- Sve projekte opština radi, a nakon toga za sredstva konkuriše u Gradu, naveo je tom prilikom predsednik Gradske opštine Lazarevac, Bojan Stević, i dodao da je upravo na taj način Grad finansirao brojne važne infrastrukturne projekte na teritoriji opštine Lazarevac. Takođe, zahvalio se i svim zaposlenima u opštinskoj upravi, javnim preduzećima i institucijama u Lazarevcu koji su učestvovali u izradi kvalitetnih projekata, a koji su naišli na odobravanje gradonačelnika i njegovog tima ljudi.

Izgradnjom gradske pijace i gradskog trga sa podzemnom garažom neumorno se radi na prosperitetu Gradske opštine Lazarevac kako bi se poboljšali uslovi života građana i građanki. Time je Gradska opština, na čelu sa Bojanom Stevićem, još jednom podcrtala cilj ranijih, trenutnih i budućih projekata na svojoj teritoriji – Uprava koja je po meri svih građana.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji se sufinansira sredstvima iz budžeta Gradske opštine Lazarevac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Bonus video:

00:36

Aleksandar Vučić obišao Mladenovac u Lazarevac

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.