DEČAK IZ SRBIJE POKUCAO KOMŠIJAMA NA VRATA KAD JE VIDEO DA MU MAMA NIJE KOD KUĆE: Pazite samo šta im je REKAO...
Foto: Profimedia

ISPOVEST

DEČAK IZ SRBIJE POKUCAO KOMŠIJAMA NA VRATA KAD JE VIDEO DA MU MAMA NIJE KOD KUĆE: Pazite samo šta im je REKAO...

Marko iz Srbije podelio je simpatičnu priču o svom malom komšiji Matiji, koji mu je ulepšao dan

Objavljeno:

Po srpskom običaju na slavu se ne zove, već su vrata domaćina otvorena za svakog ko odluči da na nju i dođe. A takvu odluku imao je i jedan mali Matija iz Srbije, koji je, doduše dan pred slavu, posle škole, kucao komšijama na vrata - nakon što je shvatio da je majka van kuće u tom trenutku a da je on previše gladan.

Marko iz Srbije podelio je simpatičnu priču o svom malom komšiji Matiji, koji mu je ulepšao dan. Kako je objasnio na svom Tviter profilu, iskrenost malog a gladnog dečaka nasmejala ga je do suza, zbog čega nije hteo niti želeo da ga odbije, već ga obilato ugostio kao prvog gosta ovogodišnje slave.

"-Dobro veče srećna slava!

-Hvala sine, alI slava je sutra!

-Znam, al' došao sam iz škole, mame nema, a ja sam mnogo gladan.

Matija, naš mali komšija i prvi ovogodišnji gost", napisao je Marko.

"To je pravi gost"

Simpatičnim događajem Matija je oduševio i mnoge na Tviteru koji su njegov potez okarakterisali kao pravu snalažljivost.

"To je pravi gost, taj donosi sreću u kuću", "Ooo, Matija, sine mili!", "Duša jedna iskrena i dobra", "'Zaboravi, izvoli za sofru' je sledeći tačan nastavak konverzacije", "Matija genije! U zdravlje!", "Kako se samo dobro setio. Car, sjajna ideja", bili su samo neki od komentara ispod ove objave.

Bonus video: DUŠANA USMRTIO VOZAČ BMW-A, RODITELJI ČETIRI GODINE ČEKAJU PRAVDU! Majka: Ništa mi ga neće vratiti, ALI ČINIM SVE ŠTO MOGU

01:07

DUŠANA USMRTIO VOZAČ BMW-A, RODITELJI ČETIRI GODINE ČEKAJU PRAVDU! Majka: Ništa mi ga neće vratiti, ALI ČINIM SVE ŠTO MOGU

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.