SRBIN ILI CRNOGORAC? Ovako je Laušević govorio o svom POREKLU, njegove reči se NIKADA NEĆE ZABORAVITI...
Žarko Laušević, Foto: Beta / Milan Obradović

VEČNO ĆEMO GA PAMTITI

SRBIN ILI CRNOGORAC? Ovako je Laušević govorio o svom POREKLU, njegove reči se NIKADA NEĆE ZABORAVITI...

Glumac Žarko Laušević prerano nas je napustio, a sudbina ga je vezivala i za Beograd i za Cetinje, i za Srbiju i za Crnu Goru

Objavljeno:

Glumac Žarko Laušević preminuo je dva meseca pre svog 64. rođendana, nakon kratke i teške bolesti, piše Glossy.

Najpre se njegova udovica Anita Laušević oglasila saopštenjem, a potom je i potvrdila za Tanjug da će Žarkovi ostaci biti kremirani 20. novembra na Novom groblju u 14 časova.

Žarko Lauševič bio je jedan od najpoznatijih i najpriznatijih glumaca na domaćoj javnoj sceni, proslavljen u brojnim ulogama, ali, ipak, njegov život obeležile su i mnoge tragedije.

Žarko Laušević
Žarko Lauševićfoto: Dragana Udovičić

Osim glume, Žarko se bavio i pisanjem, a objavio je 4 knjige: "Godina prođe, dan nikad", "Druga knjiga", "Sve prođe, pa i doživotna" koje su zapravo deo triologije "Dnevnik jedne robije" i na kraju, "Padre, idiote".

Zbog njegove prerane smrti, citati iz njegovih knjiga se uveliko dele društvenim mrežama, gde se ljudi opraštaju od velikog glumca, a mnogi su se prisetili šta je govorio o poreklu i svojoj pripadnosti.— Za mene u Beogradu tvrde da sam Crnogorac. U Crnoj Gori kažu — Beograđanin. Otac, eto, naučno dokazuje da smo Srbi. A ja, kao Cetinjanin, zebem od mnogo mišljenja. Volim i da svima dam za pravo. Volim i kad me nađu još negde. A najvolim kad me nema nigde — ispričao je jednom prilikom Žarko Laušević.

Bonus video:

07:10

ŽARKO LAUŠEVIĆ NIKADA NEĆE PREŽALITI OVO! Reditelj za Kurir TV otkrio: Radili smo brojne filmove, ali TAJ NOŽ MU JE NAJVEĆA ŽAL

(Espreso/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.