MATURANTI SE LAKTAJU ZA MESTO NA NJIMA: Ovo su najpoželjniji državni fakulteti, A EVO I ZAŠTO!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile

VODIČ za buduće brucoše

MATURANTI SE LAKTAJU ZA MESTO NA NJIMA: Ovo su najpoželjniji državni fakulteti, A EVO I ZAŠTO!

Izneli smo neke od državnih fakulteta koji važe za najbolje i koji bi trebalo da vam obezbede najbolju budućnost
Objavljeno: 13:05h

Razgovarali smo sa dekanom Elektrotehničkog fakulteta, dr Zoranom Jovanovićem. Pitali smo ga po čemu se fakultet izdvaja i koliko studenata očekuju ove godine.

Mi radimo na bazi kvaliteta naših studenata. Najbolji se odmah zapošljavaju u it gigantima, poput Majkrosofta i sličnih. Oni se zapošljavaju i pre završetka studija. Naš fakultet je međunarodno priznat i naši studenti dobijaju stipendije o kakvim studenti sa drugih fakulteta mogu samo da sanjaju. Uvek smo imali navalu prilikom upisa, a ove godine očekujemo još veću, zbog čega smo povećali broj prijemnih studenata. - ističe Jovanović

foto: Marina Lopičić

Kao i uvek, iskustva su subjektivna, ali jedno je sigurno: fakultet nije lako završiti, ali svako ko uspe obezbediće sebi perspektivnu budućnost.

PLATI PA SE KLATI: Studenti čak ČETIRI opštine sa juga Srbije PROTESTUJU zbog odluke Saveta fakulteta

Kada smo kod it sektora, sledeći perspektivni fakultet koji ćemo izdvojiti je Fakultet organizacionih nauka - FON. I on se izdvojio po perspektivi koju nudi svojim studentima - zaposlenje posle njega teče zaista lagano, čini se da se kompanije otimaju oko diplomaca FON-a. Na ovom fakultetu stručna znanja možete dobiti iz oblasti informacionih tehnologija i menadžmenta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.