OGLASILI SE IZ POŠTE SRBIJE: Najavili rad u TRI SMENE, evo kada možete da očekujete RAČUNE I POŠILJKE u sandučetu!
Pošta Srbije, Foto: Stefan Jokić

saopštenje

OGLASILI SE IZ POŠTE SRBIJE: Najavili rad u TRI SMENE, evo kada možete da očekujete RAČUNE I POŠILJKE u sandučetu!

Javno preduzeće Pošta Srbije oglasilo se povodom zastoja u poštanskom saobraćaju

Objavljeno:

Javno preduzeće Pošta Srbije saopštilo je da poštanski centri u Beogradu i Novom Sadu od danas funkcionišu i da će svoj rad nastaviti i tokom vikenda, u tri smene. U saopštenju se ističe da se potpuna normalizacija poštanskog saobraćaja u čitavoj Srbiji može očekivati početkom naredne nedelje.

To znači da građani Srbije, partneri i korisnici sve pošiljke mogu očekivatu u svojim poštanskim sandučićima u narednim danima, dodaje se u saopštenju. Pošta se u saopštenju izvinjava svim građanima partnerima i korisnicima usluga na kašnjenju pošiljki i svim ostalim posledicama koje je proizvela obustava rada dela radnika.

Pošta
Poštafoto: Pošta/ Aleksandra Veličković

Premijerka Ana Brnabić i predstavnici sindikata "Pošte Srbije", koji su štrajkovali tri sedmice, potpisali su u sredu sporazum kojim prestaje obustava rada.

Sa druge strane, radnici Pošte koji su u štrajku od 24. oktobra kažu za RTS da nastavljaju sa obustavom i demantuju da je postignut dogovor sa Vladom. Tvrde da sindikati koji su potpisali sporazum sa premijerkom ne predstavljaju radnike koji su u štrajku.

Bonus video:

04:08

NEMOGUĆE JE DA PENZIONERI PLATE UKOLIKO NE DOBIJU RAČUN! Advokat o štrajku zaposlenih u pošti: Ako kasni račun nije naša krivica

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.