DANAS OBLAČNO I VETROVITO: Najavljeni i PLJUSKOVI u ovim delovima ZEMLJE koji će tokom noći preći u SUSNEŽICU
Hladno vreme, Foto: Nenad Kostić

VREMENSKA PROGNOZA

DANAS OBLAČNO I VETROVITO: Najavljeni i PLJUSKOVI u ovim delovima ZEMLJE koji će tokom noći preći u SUSNEŽICU

Najniža temperatura od 2 do 10 stepeni, a najviša od 10 do 15 stepeni

Objavljeno:

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda danas će biti pretežno oblačno i vetrovito, mestimično s kišom i pljuskovima, koji posle podne mogu biti praćeni i grmljavinom, a lokalno će biti i obilniji, samo će se ujutro i pre podne na jugozapadu, jugu i jugoisotku zadržati uglavnom suvo.

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno sa olujnim udarima. Pre podne na severozapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima vetar će biti u skretanju na umeren i jak severozapadni, ponegde i sa udarima olujne jačine.

Vetar
Vetarfoto: Beta / Dragan Gojić

Najniža temperatura od 2 do 10 stepeni, a najviša od 10 do 15 stepeni. Uveče i tokom noći temperatura će biti u osetnom padu, pa će kiša preći u susnežicu i sneg u brdsko-planinskim predelima zapadne, jugozapadne, južne i istočne Srbije, ali i ponegde u centralnim predelima zemlje. Upozorenje: Količina padavina veća od 30 l/m² za 12 h, verovatnoća 80%, udari vetra > 17 m/s, vetovatnoća 90%.

Bonus video:

02:30

ZIMA JE TRADICIONALNI SAVEZNIK RUSKE VOJSKE OD NAPOLEONA! General Major u penziji izneo šta bi poraz Ukrajine značio za NATO

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.