ZANOSNA NIŠLIJKA ZALUDELA AMERIKANCE SVOJIM OBLINAMA: Miona PRŠTI kako izgleda, a sada živi LUKSUZAN SAN, evo kako
Miona Bel, Foto: PrintScreen/ TikTok/ mionabell

vau!

ZANOSNA NIŠLIJKA ZALUDELA AMERIKANCE SVOJIM OBLINAMA: Miona PRŠTI kako izgleda, a sada živi LUKSUZAN SAN, evo kako

Influenserka iz Niša koja je postala velika zvezda u Americi, njeno ime je Miona

Objavljeno:

Svako ko je barem jednom pogledao popularnu emisiju "90 dana do venčanja" koja se već godinama emituje na TLC mogao je zapaziti egzotičnu lepoticu Mionu Bel. Bujnih oblina, drskog stava privukla je veliku pažnju javnosti u SAD. Međutim, malo ko je znao da se radi o devojci koja je naše gore list, zapravo iz Niša.

Ona je bila učesnica jedne sezone kada je putem vereničke vize imala samo tri meseca da provede sa svojim izabranikom Džibrijem u Americi i venča se, kako bi mogla da ostane u SAD. Naime, prema njihovim zakonima stranci mogu biti u procesu dobijanja zelene karte putem vereničke vize, ali moraju se u roku od 90 dana venčati za svog izabranog američkog državljanina.

Nailazila je na brojne prepreke u ostvarenju svog sna, posebno jer Džibri nije imao svoje prihode, živeo je sa roditeljima, a samim tim je i ona bila prinuđena da sa njima deli krov nad glavom. Oni nisu imali poverenja u njene namere, mislivši kako samo želi da iskoristi njihovog sina, koga je jedva poznavala, zarad dobijanja zelene karte i time omogići sebi trajni boravak u SAD. Ova atraktivna Nišlijka često se svađala sa svekrom i svekrvom, naizlazila je na brojne osude ali je istrajala u tome da se uda za svog voljenog. Neretko su je osuđivali kako želi da se uda samo zbog vize i "američkog sna".

Danas njih dvoje odlično funkcionišu, a ona je pokrenula posao. Miona izrađuje umetke za kosu, u vidu konjskog repa koji je prilično dobro razradila. Danas je prate brojni fanovi na društvenim mrežama i stekla je veliku popularnost. Osim što reklamira svoje proizvode, ona na Instagramu objavljuje i obnažene fotografije na kojima u prvi plan ističe svoje bujne obline.

Miona je ponosna na svoje telo i na luksuzan život u kojem sada može da uživa. To se može videti na brojnim fotografijama sa putovanja.

Inače, Miona i Džibri su nekoliko puta dolazili u Srbiju, a on je tom prilikom promenio i ime u Jovan Crnović. On je govorio kako se u Srbiji oseća bezbedno i blaženo, te je čak i svoju baku dovodio ovde i ona se oduševila svime što je videla.

- Srbija je moja druga kuća i želim da svi znaju i vide koliko je ovde dobro i sigurno. Doveo sam svoju baku ovde. Moja baba je bila u Srbiji, ima 65 godina i bila je u Srbiji, i bila je u kafani, sa mnom, pila je rakiju, u dva sata posle ponoći i sve je bilo u redu. Bili su i moji rođaci ovde, Brendi koji je u bendu "Black Serbs" i rođaka Lamarija, doveo sam dosta ljudi ovde. I svi su bili sigurni ovde i osećali se ugodno - rekao je Džibri svojevremeno za Telegraf.

Bonus video:

05:43

SRPKINJA S MUŽEM ČUDOM PREŽIVELA MASAKR HAMASA! Zrenjaninac iz Izraela otkrio: Žive u gradu pored mog, još su POD VELIKOM TRAUMOM

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.