EVO KADA ĆE I GDE BITI SAHRANJEN PSIHIJATAR MARIĆ: Tužno je što ni SMRT nije uspela da ga POMIRI SA SINOM JEDINCEM
Jovan Marić, Foto: Zorana Jevtić

STRAŠNO

EVO KADA ĆE I GDE BITI SAHRANJEN PSIHIJATAR MARIĆ: Tužno je što ni SMRT nije uspela da ga POMIRI SA SINOM JEDINCEM

Jovan Marić je rođen 11. avgusta 1941. godine

Objavljeno:

Čuveni psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić preminuo je u 82 godini.

Doktor Marić biće sahranjen u četvrtak u 16. novembra u 15 časova na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana.

Jovan Marić je rođen 11. avgusta 1941. godine. Iza sebe je ostavio sina Matiju, ćerke Vojnu i Joanu i unuka Andriju. Međutim, sa sinom kojeg je dobio iz drugog braka godinama nije bio u dobrim odnosima zbog stana u kojim je živeo.

Jovan Marić
Jovan Marićfoto: Espreso

Da sa sinom do smrti nije uspeo da izgladi odnose, govori i činjenica da na čitulji koja je objavljena, među ožalošćenima se ne nalazi njegov sin Matija, već samo supruga Aleksandra, ćerke Joana i Vojna, unuk Andrija kao i ostala rodbina i prijatelji.

Podsetimo, psihijatar Marić je šokirao javnost kada je u medijima naveo da njegov najmlađi sin Matija hoće da ga izbaci iz stana koji mu je on svojevremeno prepisao.

Jovan Marić
Jovan Marićfoto: Printscreen/Politika

Tada je u medijima ispričao da je, zbog posledica korone i karcinoma koji ima teško bolestan i sinu uputio apel da ga ne izbacuje na ulicu. U ceo slučaj bio je uključen i tim advokata.

- Ja bih želeo javno da pozovem svoga sina koji živi sa svojom majkom, koga nisam video sedam godina pokušava da me izbaci iz stana koji sam i njemu poklonio kada je on imao sedam meseci. Ja ga sada javno pozivam da ostanem u tom stanu do smrti, i da dođe u taj stan da porazgovaramo - rekao je tada Marić.

Bonus video: Sahrana Milke Stojanović

00:17

Sahrana Milke Stojanović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.