SRBIN KUPIO VIKENDICU, A VLASNIK JE IMAO MOLBU KOJA JE RASPLAKALA MNOGE KOJI SU PRIČU ČULI: "Samo mi ne diraj..."
Vikendica / Ilustracija, Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/PRODAJA KUĆA I PLACEVA NA SELU

POTRESNO

SRBIN KUPIO VIKENDICU, A VLASNIK JE IMAO MOLBU KOJA JE RASPLAKALA MNOGE KOJI SU PRIČU ČULI: "Samo mi ne diraj..."

Muškarac iz Srbije koji se na Tviteru potpisuje kao "ReDiStupidita", podelio je na ovoj društvenoj mreži molbu koju je pre par godina, prilikom kupovine vikendice, dobio od bivšeg vlasnika

Objavljeno:

"Ovde vidim veliku ljubav i poverenje. Ima dobrih ljudi", komentar je ispod pretužne priče jednog Srbina koja je dirnula i rasplakala mnoge ljude na internetu.

Muškarac iz Srbije koji se na Tviteru potpisuje kao "ReDiStupidita", podelio je na ovoj društvenoj mreži molbu koju je pre par godina, prilikom kupovine vikendice, dobio od bivšeg vlasnika, a koju nikada neće zaboraviti - mogućnost da nekada dođe i obiđe grobove svojih ljubimaca koje je u dvorištu sahranio. Srbin je naravno pristao, ali i uradio nešto što je oduševilo sve.

"Kad sam kupovao vikendicu tadašnji vlasnik je imao molbu - da ne diram dva groba gde je sahranio svoje pse i da može bar jednom godišnje da svrati da ih obiđe.

Kad sam promenio kapiju odneo sam mu ključ da ima jer sam retko ovde. Juče je i on umro", napisao je on, te priložio i fotografije samih grobova na placu.

"Retko si dobar čovek"

Njegov gest nije prošao nezapaženo, upravo suprotno - ljudi su u komentarima bili oduševljeni njegovom dobrotom.

"Brate izgleda da je samo među nama ovakvim ostalo gospode. Svaka čast", "Ovde vidim veliku ljubav i poverenje", "Svaka čast na razumevanju! Bas sam se rastužila, nadam se da ćete ipak ostaviti grobove!", "Hvala Vam, vraćate mi veru u ljude!", "Retko si dobar čovek. Odgovorno tvrdim na neviđeno", "Hvala puno na humanosti... Ne razume to svako", "Čestitke na velikoj duši! Retkost današnjice", bili su samo neki od komentara ispod ove tužne ali lepe priče.

Bonus video: NEBESKA VIKENDICA SAGRAĐENA GOLIM RUKAMA: Sa 12 godina Miroslav je projektovao ARHITEKTONSKO ČUDO! Ova priča će vas ŠOKIRATI

05:49

NEBESKA VIKENDICA SAGRAĐENA GOLIM RUKAMA: Sa 12 godina Miroslav je projektovao ARHITEKTONSKO ČUDO! Ova priča će vas ŠOKIRATI

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.