GOSPOĐA JASMINA UZELA STVAR U SVOJE RUKE: Primetila da joj muž uzimao VIJAGRU, a tek kad je pročitala poruke...
Besna žena, Foto: Profimedia

ljubavni jadi

GOSPOĐA JASMINA UZELA STVAR U SVOJE RUKE: Primetila da joj muž uzimao VIJAGRU, a tek kad je pročitala poruke...

Jasmina sumnjala da je suprug vara, pa poslala nepoznatoj devojci iz Srbije neprijatnu poruku

Objavljeno:

Ako je verovati po nekim statističkim podacima, prevara je, na veliku žalost svih nas, danas postala sasvim uibičajena stvar u vezama i brakovima. Međutim, da li iz neznanja ili iz nemoći, optužbe su ponekada upućene na pogrešnu adresu.

Na Tviteru je ponovo postala viralna ispovest devojke iz Srbije od pre par godina, a kojoj se obratila starija žena sa insinuacijama da je njen muž vara sa njom. Međutim, to možda ništa ne bi bilo čudno da "okrivljeni" za prevaru nema 66 godina, koliko ima i njegova supruga, dok je "predmet istrage", odnosno, devojka koja je i dobila poruke, po godinama najbliža tome da mu bude jedva punoletna unuka.

Gospođa Jasmina uzela stvar u svoje ruke

Naime, kako je napisala gospođa Jasmina, njen muž je počeo da koristi sredstva za stimulaciju, pa se ona uplašila za njegovo zdravlje, zbog čega je i pisala mlađoj devojci. Kada je posložila kockice, shvatila je da se radi o "čika Draganu", muškarcu koji radi u njenoj zgradi na održavanju.

Kao i uvek, prava priroda problema se saznaje tek na kraju.

Krajni epilog ove ljubavne romanse nije poznat, ali je sigurno da se "čika Dragan" nije baš lepo proveo. Ipak, takvo ponašanje, kao i konzumiranje spornog leka, ne priliči njegovim godinama. Naravno, pod uslovom da sve nije bio samo plod mašte supruge.

Bonus video:

01:07

JEDNOM SAM TO PROBALA Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.