GARNIZON KRUŠEVAC OBIŠAO GENERAL MOJSILOVIĆ: Imao je jasnu i glasnu poruku nakon toga o Rasinskoj brigadi
Vojska Srbije, Foto: Generalštab Vojske Srbije

vojska srbije

GARNIZON KRUŠEVAC OBIŠAO GENERAL MOJSILOVIĆ: Imao je jasnu i glasnu poruku nakon toga o Rasinskoj brigadi

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je Garnizon u Kruševcu

Objavljeno:

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je sa saradnicima deo jedinica Кomande za obuku koje baziraju u Garnizonu Кruševac.

General Mojsilovićje sagledao je organizaciju života i rada, kapacitete za obuku, smeštaj ljudi, materijalnih sredstava i borbene tehnike u Rasinskoj brigadi i Centru za obuku logistike i primio izveštaje komandira i komandanata o stepenu realizacije tekućih zadataka.

General Mojsilović je tokom boravka u Centru za obuku logistike, obišao i obuku vojnika na služenju vojnog roka generacije "septembar 2023" i prisustvovao prikazu dela osposobljenosti profesionalnog sastava.

1 / 5 Foto: Generalštab Vojske Srbije

Ovom prilikom je održano i informisanje ključnog personala jedinica o težišnim zadacima Vojske Srbije i planovima za dalje unapređenje sposobnosti, kao i o merama koje se preduzimaju za poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Vojske Srbije.

U pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije tokom obilaska jedinica u Кruševcu bili su komandant Кomande za obuku general-major Željko Petrović, načelnik Uprave za logistiku (J-4) general-major Srđan Petković, načelnik Uprave za ljudske resurse (J-1) brigadni general Savo Iriškić i načelnik Uprave za obuku i doktrinu (J-7) brigadni general Muharem Fazlić.

Bonus video:

04:14

EVO KAKO VOJSKA SRBIJE OD IDEJE DOLAZI DO PROTOTIPA NAORUŽANJA! Pukovnik otkrio: Sve zavisi od složenosti, minimum je 15 MESECI

(Espreso/Kurir.rs/Ž.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.