POMOZIMO OGIJU (7) DA PONOVO GLEDA OMILJENE CRTAĆE: Ostao je BEZ VIDA, ali ima nade da IZLEČI TUMOR uz NAŠU POMOĆ
Foto: Fondacija Humanost bez granica

73 na 2407

POMOZIMO OGIJU (7) DA PONOVO GLEDA OMILJENE CRTAĆE: Ostao je BEZ VIDA, ali ima nade da IZLEČI TUMOR uz NAŠU POMOĆ

Sredstva su mu potrebna za lečenje u zemlji i inostranstvu, za specijalističke i kontrolne preglede, rehabilitaciju u banjskim uslovima, dijagnostiku

Objavljeno:

Ognjen Milčić (2016.) iz Leskovca, dete je iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Razvijao se, išao u vrtić i bio naizgled zdravo dete. Ništa nije ukazivalo na to da ima zdravstvene probleme.

Problemi počinju u drugoj polovini maja meseca 2020. godine Počinju povraćanja i gubitak ravnoteže. Nakon posete lekaru, posumnjalo se na stomačni virus, a zatim na upalu srednjeg uha. Na specijalističkom pregledu skenerom, ustanovljeno je da Ognjen ima hidrocefalus nakon čega su ga hitno prebacili na Dečju kliniku Tiršova u Beogradu, kako bi mu ugradili VP šant.

Nakon ugradnje VP šanta roditeljima je saopšteno da Ognjen ima zastrašujuću dijagnozu, difuzni leptomeningealni glionerualni tumor, koji nije operativan, a zahvata moždane ovojnice i kičmenu moždinu. U međuvremenu Ognjen ostaje bez vida, u njegovom svetu više nema omiljenih crtaća, boja i igrica. Bez obzira na sve Ognjen je veseo dečak koji ne skida osmeh sa lica. Kako bi nastavio sa lečenjem potrebna mu je pomoć svih nas.

Ognjen Miličić
Ognjen Miličićfoto: Fondacija Humanost bez granica

Nažalost, Ognjen je pre godinu dana tragično izgubio oca i sada se sa svojim bratom i majkom Brankicom hrabro i svim silama trudi da pobedi ovu tešku bolest.

Sredstva su mu potrebna za lečenje u zemlji i inostranstvu, za specijalističke i kontrolne preglede, rehabilitaciju u banjskim uslovima, dijagnostiku, operativne zahvate, za terapije, lekove, suplemente, medicinske aparate i opremu, za preparate za poseban režim ishrane kao i za putne troškove i smeštaj.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Ognjenu da pobedi opaku bolest, tako što će preko Fondacije – humanost bez granica, iz Srbije poslati SMS sa brojem 73 na 2407 a iz Bosne i Hercegovine pozvati broj 17083.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski, KM i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže. Cena poziva iz Mtel mreže iznosi 2KM.

Pomozimo Ognjenu!

SMS Srbija: 73 na 2407

Poziv BiH: 17083 Dinarski račun: 160-505639-45

KM: 1610000299720020

Svrha doznake: 73

Devizni račun: 00-540-0002724.6

IBAN: RS35160005400002724633

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Online donacije: E-doniraj, PayPal

Bonus video:

02:01

U SRBIJI RASTE HUMANOST! Mitrović: Preduzeća i pojednici koji su pokretali dobrotvorne akcije mogu konkurisati za VIRTUS nagradu

(Espreso / Fondacija Humanost bez granica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.