SRBI NE MOGU NI OKO SVADBE DA SE SLOŽE: Slika mladenaca iz Novog Sada PODELILA LJUDE, da li je ovo lepo? (FOTO)
Mladenci, Foto: Printscreen/TikTok

da li je ovo u redu?

SRBI NE MOGU NI OKO SVADBE DA SE SLOŽE: Slika mladenaca iz Novog Sada PODELILA LJUDE, da li je ovo lepo? (FOTO)

Slika mladenaca iz Novog Sada nije mnogo oduševila građane Srbije

Objavljeno:

Fotografije sa venčanja su jedna od najlepših uspomena, a njih ćete sa svojim najbližima gledati iznova i iznova, tokom godina, bezbroj puta. Moderni mladenci se sve više opredeljuju da odu na speficifična mesta za slikanje ili na ona koja im bude uspomene i emocije.

Fotografiju sa venčanja nepoznatog para iz Novog Sada, osvanula je na društvenoj mreži Instagram, a ubrzo postala pravi hit. Zbog nje se na pomenutoj društvenoj mreži povela prava debata. Naime, na fotografiji vidimo mladence kako šetaju po sred ulice, zbog čega su na kratko zaustavili saobraćaj.

U komentarima ispod slike poveo se pravi "mali rat". Dok su jedni negodovali zbog blokiranja saobraćaja, drugi su bili oduševljeni prizorom.

"Ova slika je nešto najlepše što sam videla u poslednje vreme! Toliko je lepa, spontana, srećna... Saobraćaj se zaustavlja iz milion razloga, ovo je bar najlepši", "Pišite šta hoćete, ali jedno je sigurno, ova slika je predobra, a biće za koju godinu kultna i legendarna", "Koliko lepa fotka, đivela ljubav", samo su neki od komnetara.

S druge strane bilo je onih koji i nisu bili toliko oduševljeni prizorom.

"Čemu ovo?", "Em što su blokirali saobračaj, rizikuju i živote, "Kao da se do sad niko nije venčao, ali oni hoće da su interesantni", "Bezveze koče saobraćaj", "Dajem im tri meseca", bili su neki od negativnih komentara.

Šta vi kažete na ovu fotografiju, kako se vama dopada?

Bonus video:

00:14

Matora pola sata pred venčanje sa kumovima

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.