DOBROVOLJNA VATROGASNA DRUŠTVA U "KOJEKUDE PO SRBIJI": Šta ljude zapravo pokreće da trče u vatru, dok ostali beže
Foto: Promo

GLEDAJTE

DOBROVOLJNA VATROGASNA DRUŠTVA U "KOJEKUDE PO SRBIJI": Šta ljude zapravo pokreće da trče u vatru, dok ostali beže

Gde je granica, da li je ima između ludosti i hrabrosti

Objavljeno:

U današnjoj epizodi emisije "Kojekude po Srbiji" koja se emituje od 14.30 časova na Kurir televiziji Vukašin Grozdanić vodi vas u Zemun i Novi Sad.

Nova uzbudljiva epizoda donosi priče iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zemun i Petrovaradin. Vukašin je konačno ostvario svoj dečački san i na dva dana postao vatrogasac, ali i ubrzo shvatio da ne treba sve želje da nam se ostvare, kao i da neko bolje zna od nas samih za šta smo stvoreni, a za šta, ipak, nismo. Epizoda posvećena hrabrim ljudima koji svakodnevno svoj život izlažu opasnim situacijama otkriva i šta te ljude zapravo pokreće da trče u vatru dok svi ljudi beže od nje. Čućete neverovatne priče i zbog čega su pojedinci pristupili vatrogasnim društvima, ali ćete i naučiti šta možete sami preduzeti u opasnim situacijama pre nego što vatrogasci stignu.

Gde je granica, da li je ima između ludosti i hrabrosti, mnoge neverovatne i hrabre priče očekuju vas danas od 14.30 časova u novoj epizodi emisiji "Kojekude po Srbiji" sa Vukašinom posvećenoj Dobrovoljnim vatrogasnim društvima Zemun i Petrovaradin!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.