METEOROLOG TODOROVIĆ OTKRIO KAKVO VREME NAS ČEKA U PRVOJ NEDELJI NOVEMBRA: U odnosu na oktobar biće...
Nedeljko Todorović, Foto: Vladimir Šporčić, Kurir TV, Beta Dragan Gojic

vreme u srbiji

METEOROLOG TODOROVIĆ OTKRIO KAKVO VREME NAS ČEKA U PRVOJ NEDELJI NOVEMBRA: U odnosu na oktobar biće...

Todorović kaže da će pred naoblačenja, kojih će biti svaki četvrti-peti dan u novembru, doći do povećanja vetra, tako da će biti relativno česta pojava vetrovitih dana

Objavljeno:

U prvoj nedelji novembra temperatura će biti u padu, a već sutra počinje da duva i košava, najavljuje meteorolog Nedeljko Todorović. U odnosu na oktobar, prema rečima meteorologa, biće veća količina kiše i vetrovito.

- Temperatura će biti u padu u odnosu na poslednje dane oktobra. Maksimalne temperature biće između 17 i 22 stepena. U petak nas očekuje malo jača kiša po podne, pljuskovi i grmljavina. u četvrtak će biti sunčano, ali vetrovito, počinje košava. I u petak pre podne košava, u nedelju takođe vetrovito. U subotu će biti uglavnom suvo, možda negde na jugozapadu Srbije bude malo kiše, dok se u nedelju očekuje svuda kiša. U prvoj sedmici novembra veća je šansa da bude više padavina na jugozapadu i jugu - ističe Todorović.

Kiša
foto: Nenad Kostić

- Počinju vetrovi, kao što je košava. Već sutra u Beogradu vetrovito, jak vetar. U južnom Banatu sa maksimalnom brzinom 100 kilometra na čas - navodi meteorolog i dodaje da nas u prestonici očekuje topla košava.

Todorović kaže da će pred naoblačenja, kojih će biti svaki četvrti-peti dan u novembru, doći do povećanja vetra, tako da će biti relativno česta pojava vetrovitih dana.

Bonus video:

02:34

OVE ZIME OČEKUJTE MNOGO SNEGA! Meteorolog otkrio kakva vremenska prognoza nas čeka od novembra: PADAVINA ĆE BITI NA PRETEK

(Espreso/Kurir/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.