"NAROD SE UPOZORAVA DA PRIPAZI DECU JER...": Sektolog Pastuović o slavljenju NOĆI VEŠTICA,skrenuo PAŽNJU na 1 STVAR
Dimitrije Pastuović, sektolog, Foto: Printscreen/Kurir Tv

Sektolog o prazniku Noć veštica

"NAROD SE UPOZORAVA DA PRIPAZI DECU JER...": Sektolog Pastuović o slavljenju NOĆI VEŠTICA,skrenuo PAŽNJU na 1 STVAR

Dimitrije Pastuović je odgonetnuo da li su Amerikanci svesni šta slave

Objavljeno:

Pred nama je Noć veštica koja se obeležava, svakog 31. oktobra, uoči praznika Svih svetih, prema zapadnohrišćanskoj tradiciji.

Obeležavanje ovog datuma godinama izaziva polemike u Srbiji. Jedni su gnušaju tog praznika, dok drugi vide još jedan povod za dobru zabavu.

Sledeći pravila potrošačkog mentaliteta, već se pojavljuju obaveštenja o raznoraznim popustima. Ovim povodom, gost "Pulsa Srbije" je Dimitrije Pastuović, sektolog.

- Kleti, odnosno njihovi potomci Irci i Škoti su taj praznik doneli sa sobom kada su migrilali u Ameriku. Taj praznik je proslava, paganski ritual za dolazak prvog novembra, što je za njih Nova godina. Praznik se zove "Semhajn" , a to je poštovanje kulta mrtvih predaka, što je paganski ritual. Za mene, ali nadam se i za sve, danas je Sveti Luka i Sveti Petar Cetinjski, mi to treba da slavimo. U dva navrata sam bio u Americi kada je bila Noć veštica - započeo je sektolog, pa nastavio sa doživljajem:

01:05

NAROD SE UPOZORAVA DA VEČERAS PRIPAZI SVOJU DECU! Sektolog o Noći veštica: Paganski ritual, poštovanje kulta mrtvih predaka

- Po svim medijima, narod se upozorava da pripazi svoju decu jer tog dana veliki procenat dece nestaje, a ona verovatno završavaju u nekim satanističkim ritualima. Ogromne su gužve, gomila pijanih i drogiranih ljudi, ne može da se prolazi ulicama, a nažalost je to došlo i na naše tlo. To je pogubno! To je satanistički praznik, nema nikakve veze sa hrićšanstvom.

Potom je odgonetnuo da li su Amerikanci svesni šta slave:

- Veliki broj američkog naroda ima vrlo malo razvijenu svest, oni žive po difoltu, slepo se drže svega, njih štiti zakon, oni veruju u institucije, šta im se servira to jedu. Smatram da veliki procenat njih nije svestan da radi lošu stvar, ali postoji neki vrh koji je svestan kuda to vodi. Čak i ovde, mnoge vaspitačice, profesorke, se žale da roditelji maskiraju decu na današnji dan. Mi definitivno idemo ka tome, ova bolest je veoma uznapredovala i progresivna je, sve ovo je samo jedan segment tog novog doba, a polako ulazi u sve pore društva.

Bonus video:

01:05

NAROD SE UPOZORAVA DA VEČERAS PRIPAZI SVOJU DECU! Sektolog o Noći veštica: Paganski ritual, poštovanje kulta mrtvih predaka

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.