GENIJALNA ANJA (12) U SRBIJU DONELA ZLATO: Napravila je NEVEROVATAN REZULTAT u Rumuniji!
Anja Mitrović, Foto: Printscreen/youtube/ SremskaTelevizija

svaka čast!

GENIJALNA ANJA (12) U SRBIJU DONELA ZLATO: Napravila je NEVEROVATAN REZULTAT u Rumuniji!

Anja Mitrović je pokazala da uz talenat, predanost i posvećen rad, može postići izvanredne sportske rezultate i predstavljati svoju zemlju na međunarodnom nivou

Objavljeno:

Mlada šahistkinja Anja Mitrović iz Rume ostvarila je izvanredan uspeh na međunarodnom šahovskom turniru u Rumuniji, osvojivši zlatnu medalju. Turnir, poznat kao "Concursul International de Sah bantul de Campie Ed.II", održan je u Žombolju 28. oktobra 2023. godine i okupio je 59 takmičara, među kojima su bila 47 rumunskih učesnika i 12 iz Srbije, piše Ozon.rs.

Anja Mitrović, koja ima samo 12 godina, nadmašila je sve protivnike u kategoriji devojčica i dečaka do 12 godina. Njen izuzetan talenat i veština šaha bili su očigledni tokom celog turnira. Iako je igrala protiv mnogo starijih i iskusnijih rumunskih majstora šaha, Anja je održavala izvanrednu igru.

Jedan od ključnih trenutaka turnira bio je remi u poslednjem kolu protiv jednog od rumunskih Inter majstora, što joj je omogućilo da osvoji najveći broj poena i zlatnu medalju u svojoj kategoriji.

Anja Mitrović
Anja Mitrovićfoto: Printscreen/youtube/ SremskaTelevizija

Ovaj izvanredan uspeh Anje Mitrović nije samo ponos za nju i njenu porodicu, već i za čitavu rumsku i srpsku šahovsku zajednicu. Njeni rezultati obećavaju svetlu budućnost i moguće nove uspehe na međunarodnoj šahovskoj sceni.

Anja Mitrović je pokazala da uz talenat, predanost i posvećen rad, može postići izvanredne sportske rezultate i predstavljati svoju zemlju na međunarodnom nivou. Svi se nadaju da će ovaj uspeh biti samo početak njene uspešne šahovske karijere.

Bonus video:

04:13

UPOZNAJTE DVOSTRUKU PRVAKINJU SRBIJE U MAČEVANJU! Sonja Stojanović među prvih 16 na svetu: Kad mačujem imam ŠAH u glavi

(Espreso / Ozon.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.