"11 GODINA RADIM KVIZ, NIKO NIJE USPEO..." Ovo se nikad nije desilo u "Poteri", TRAGAČ SE UHVATIO ZA GLAVU
Kviz Potera, Foto: Printskrin: RTS

AUUUu!

"11 GODINA RADIM KVIZ, NIKO NIJE USPEO..." Ovo se nikad nije desilo u "Poteri", TRAGAČ SE UHVATIO ZA GLAVU

Čestitke je uputio voditelj Jovan Memedović

Objavljeno: 08:29h

Ovonedeljno izdanje "Potere" je privuklo pažnju, a ono što je zanimljivo jeste da je u kvizu oboren jedan rekord. Nakon što su prva dva takmičara Stefan i Živka osvojili zajedno 165.000 dinara, na red je došao učesnik Darko.

On je bio hrabrar, te je odlučio da "brani" ponuđenu višu svotu od milion dinara. Bio je odličan, pokazao sjajno znanje. Naravno, "odbranio" je tih milion dinara, a priznanje mu je prvo odao tragač Milan Bukvić.

"Jovan je poentirao, ali izgleda da se skromnost jako često isplati. Nekad kažu da je to laž, ali očigledno je odlika onih koji su Bogu miliji i dragi. Hvala", rekao je Milan Bukvić.

Čestitke je uputio voditelj Jovan Memedović, koji mu je pružio ruku.

Jovan Memedović
Jovan Memedovićfoto: RTS printscreen

"Stežem ruku. Pazite, 11 godina radim ovaj kviz, niko nije uspeo... Mislim da je bilo ponuđeno milion dinara, mislim da je prihvaćeno jedanput, ali niko nije uspeo da ih zadrži kao Vi. Ovo je rekord", rekao je Memedović.

Nažalost, naredni takmičar Miroslav nije prošao dalje, tako da su u finalnoj "Poteri" ostali Stefan, Živka i Darko, koji su branili svotu od 1.165.000 dinara. Napravili su 15 koraka, a onda je red nastupio tragač.

U neizvesnoj završnici Milan Bukvić je uspeo da ih stigne nekoliko sekundi pre isteka vremena i uhvatio se za glavu. Svima je bilo žao što takmičari nisu osvojili novac.

"Da li je moguće? Dakle, u foto-finišu... Žao nam je. Ko će sada na mom mestu odjaviti lepo emisiju, kada je svima žao u studiju", rekao je voditelj Jovan Memedović.

"Ljudi, mnogo mi je žao. Joca je priželjkivao dramatičnu epizodu pred početak snimanja, to se dogodilo. Mnogo mi je žao i sve najbolje vam želim u životu", rekao je tragač Milan Bukvić.

Bonus video:

26:38

KVIZ-S06-EP20

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.