SVI ZANEMELI KADA SU VIDELI ČIME SU KATARINA I ALEKSANDAR DOŠLI NA VENČANJE: Užički MLADENCI postali HIT na mrežama
Foto: Prinstcreen/Facebook/UŽICE - OGLASNA TABLA

kakva ideja!

SVI ZANEMELI KADA SU VIDELI ČIME SU KATARINA I ALEKSANDAR DOŠLI NA VENČANJE: Užički MLADENCI postali HIT na mrežama

Ni Aleksandar, ni Katarina nisu imali fiću nikada u životu, niti su se vozili do sada u njemu. Ipak, nije im bilo teško da ga nađu

Objavljeno:

Katarina Novaković i Aleksandar Jelisavčić iz Užica juče su se venčali, a na venčanje nisu došli džipom, mercedesom ili BMW-a, ili pak nekom luksuznom limuzinom kao što to danas svi mladenci praktikuju, već su došli jednim super očuvanim fićom.

CrvenI fića okićen cvećem i balonima dovezao je mladence ispred užičke Crkve Svetog Đorđa i Gradske kuće. Svi svatovi su bili oduševljeni, a i svi prolaznici, koji su na trenutak zastali i sa osmehom propratili.

- To je bila Katarinina želja da na venčanje dođemo nekim tradicionalnim vozilom, pa je predložila da to bude fića. Meni se jako svidela ta ideja, tako da smo se brzo dogovorili – kaže sa osmehom Aleksandar.

Ni Aleksandar, ni Katarina nisu imali fiću nikada u životu, niti su se vozili do sada u njemu. Ipak, nije im bilo teško da ga nađu.

- Gledao sam na televiziji reportažu o Dušanu Drndareviću i njegovom fići. Njegov otac je napravio etno park „Terzića avliju“, koja je ujedno i organizator užičke Fićijade. Pozvao sam Dušana i on je sa oduševljenjem prihvatio ideju. On nas je i vozio – objasnio je Aleksandar.

Katarina i Aleksandar su bili oduševljeni vožnjom i, kako kažu, to je bilo jedno nezaboravno iskustvo. Crveni fića je star malo više od četiri decenije, a Dušan, koji je 20 godina mlađi od njega, sa njim je obišao veći deo Balkana i prešao hiljade kilometara.

Dušan ovog fiću čuva pod „staklenim zvonom“. I kako kaže, druga kola se voze, fića se voli.

Bonus video:

01:22

BRANKA JE NAJSTARIJI VOZAČ FIĆE: Ima 90. godina, a od legendarnog automobila ne odustaje

(Espreso/Kurir.rs/Z.G.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.