RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Očekuju nas padavine u ova 2 dela Srbije, a evo kako će vreme biti narednih dana
Kiša, Foto: beta dragan gojić, beta Emil Vas

vremenska prognoza

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Očekuju nas padavine u ova 2 dela Srbije, a evo kako će vreme biti narednih dana

U Srbiji će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom

Objavljeno:

RHMZ NAJAVIO KIŠU: Padavine u 2 dela Srbije! Evo kakvo nas vreme čeka narednih dana

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i u većini krajeva suvo sa dužim sunčanim intervalima, a kratkotrajna kiša se očekuje ponegde u Vojvodini i brdsko-planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima povremeno i jak zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura će se kretati od osam do 13 stepeni, a najviša od 20 do 25 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Duvaće slab i umeren vetar, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura će se kretati od osam do 12 stepeni, a najviša oko 24 stepena.

Kiša tokom jutra

"Tokom jutra na severu Vojvodine, kao i u Zaječarskom okrugu slaba kiša.

Do kraja meseca zadržaće se promenlјivo oblačno i toplo vreme, sa dnevnom temperaturom i dalјe iznad proseka", najavio je RHMZ.

Vreme narednih dana

U nedelju nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplije u odnosu na subotu. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 12°C, a maksimalna od 22°C na severu Vojvodine do 25°C na jugu Srbije. Uveče suvo. U ponedeljak nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i još toplije nego u nedelju. U utorak i dalje znatno toplije od proseka, ali uz naoblačenje tokom dana i kišu popodne i uveče. U sredu svežije uz malo kiše ujutru u centralnim i južnim predelima.

Bonus video:

01:33

SUTRA PADA TEMPERATURNI REKORD IZ 1935! Meteorolog Nedeljko Todorović otkrio kakvo nas vreme čeka posle sutrašnjeg VRELOG PETKA

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.