JOŠ JEDAN NOĆNI BAZAR I START UP BAZAR U NOVEMBRU U NOVOM SADU: Ovako se PODRŽAVAJU mali PROIZVOĐAČI, svaka čast!
Noćni bazar, Foto: Printscreen/youtube/Gradske info

novosadski noćni bazar

JOŠ JEDAN NOĆNI BAZAR I START UP BAZAR U NOVEMBRU U NOVOM SADU: Ovako se PODRŽAVAJU mali PROIZVOĐAČI, svaka čast!

Novosađani i posetioci Srpske Atine u novembru će imati priliku da kupuju ili izlažu proizvode na dva noćna bazara

Objavljeno: 09:16h

Bazari su odlična prilika za prodaju i kupovinu proizvoda malih proizvođača i izlagača.

Ceo koncept je zamišljen tako da se posetioci i kupci mogu upoznati sa rukom pravljenom hranom i rukotvorinama, pre svega onih koji su novi u poslu.

Novi Sad je grad koji je definitivno prepoznao potencijal ovakvih događaja, a o tome najbolje svedoči Novosadski noćni bazar koji je već postao tradicija Srpske Atine.

Naime, ovaj bazar okuplja male proizvođače, umetnike i kreativce i nudi posetiocima priliku da se u večernjim časovima opuste i ugode sebi, kupujući neki ručno rađen proizvod i uživajući u gastronomskim specijalitetima i dobroj zabavi.

Novosadski bazar se održava svakog prvog petka u mesecu sa izuzetkom decembra kada se održava i zimski praznični Bazar.

Mesto održavanja je prva i najstarija novosadska pijaca- Riblja pijaca, a detalje o programu možete pronaći na sajtu organizatora:https://nocnibazar.rs.

Ukoliko ste propustili Novosadski noćni bazar u oktobru, već 3. novembra imaćete priliku da uživate u ovom jedinstvenom događaju.

6. START UP NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR

Osim toga, jedanaesti mesec je rezervisan i za Novembarski Start Up Novosadski noćni bazar koji će se održati u petak, 17. novembra od 18 do 24h na Ribljoj pijaci.

Na StartUp bazaru imaće da priliku da se predstave pre svega izlagači koji nikada nisu izlagali, kao i oni koji već imaju iskustva.

Ovo je osmišljeno s ciljem razmene iskustva i ideja, pokretanja novih biznisa i olakšavanje daljeg procesa razvoja i jednima i drugima.

Prijave izlagača su od 24. oktobra putem imejla rezervacije@nocnibazar.rs.

Tekst je objavljen u sklopu Projekta koji se sufinansira sredstvima iz budžeta Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.