LAKU NOĆ DECO: Evo kako su mame napravile debile od vas, a da toga ni niste svesni! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Thinkstock

HIPERAKTIVNA I AGRESIVNA generacija

LAKU NOĆ DECO: Evo kako su mame napravile debile od vas, a da toga ni niste svesni! (FOTO) (VIDEO)

"Njam, njam, njam"! Nakon dosta sati ispiranja mozga raznim kokodakanjima, deca postaju hiperaktivna i veoma verovatno, agresivna. Ko je kriv? Onaj ko pravi ova sr*nja ili onaj ko ih pušta deci?
Objavljeno: 22:34h

Njihove buljave oči, zarazna melodija i jarke boje od kojih vas zaboli glava u sekundi. A posle, zašto su nam deca hiperaktivna?

Tužno je kada se namučite kao Isus i rodite zdravu i normalnu decu, ali negde na tom putu da ispadnete dobri, vi ustvari napravite debile od njih.

Sećate se onih aviončića koje su nam mame oponašale kako bi nas nas nahranile, ali i zabavile. To je nestalo zauvek. Umesto toga, tu je virtuelna mama koja peve strofe od kojih deca hipnotisano gledaju u ekran i histerično gutaju hranu.

"Njam, njam, njam"! Nakon dosta sati ispiranja mozga, deca postaju hiperaktivna i veoma verovatno, agresivna. Ko je kriv? Onaj ko pravi ova sr*nja ili onaj ko ih pušta deci?

Sve je pojačano, i utisci i melodije. Nema mira, nema iščekivanja, zagonetki, maštanja. Kada napravite debile od zdrave dece, kada oni postanu zaluđenici za društvene mreže i kada postanu antisocijalna, ne pitajte se zašto. Vi ste krivi što vam je dete debil.

(J. J.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.