MAČIĆI KOJI SU BAČENI U KONTEJNER NA LIMANU TRAŽE NOVI DOM I BRIŽNE VLASNIKE: Vatrogasci ih jedva SPASILI
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

UDOMLJAVANJE

MAČIĆI KOJI SU BAČENI U KONTEJNER NA LIMANU TRAŽE NOVI DOM I BRIŽNE VLASNIKE: Vatrogasci ih jedva SPASILI

Kako kaže, mačići - dva mužjaka i ženka, izuzetno su druželjubivi, razigrani, zdravi i mali pametnjakovići

Objavljeno:

Traži se dom za tri mačeta, koji su prošle srede spasena nakon što su ih građani, uz pomoć novosadskih vatrogasaca, izvukli iz podzemnog kontejnera na na uglu 1300 kaplara i Miloša Crnjanskog.

Par koji je spasio dva od tri mačeta, Rita i Eugen, sada traže dom ovih mačićima. Jedno mače je udomljeno odmah nakon objave vesti na 021.rs, ali je potreban dom za još dva mačeta.

"Nemamo mnogo prijatelja u Novom Sadu, te nam je otežano da raširimo vest i ovome ljudima koji bi voleli da udome mače. Izvući ih iz sigurne smrti u kontejneru nije kraj posla jer će njihov život biti izuzetno težak na ulici, naročito kad su ovako mali", kaže Rita, koja se obratila 021.rs kako bismo joj pomogli da zamoli ljude da udome mace.

Kako kaže, mačići - dva mužjaka i ženka, izuzetno su druželjubivi, razigrani, zdravi i mali pametnjakovići. Mužjaci su ti koji čekaju svoj novi dom.

"Jedan od njih (najveći i najjači) je heroj koji je spasio brata i sestru jer nije prestao da mjauče i time doziva pomoć. Manje mače je jedan ćudljiv i stidljiv dečak i njega su spasili vatrogasci. Oba mačeta su bela sa crnim tufnama i imaju divne bele tufnice na glavama", kaže Rita.

Ukoliko u vašem domu ima prostora za novog člana porodice, javite se ovom bračnom paru na broj: 062/148-22-70 ili na mejl linwe@yandex.by.

Bonus video: Prijatelji na Mišeluku oprostili su se od Aleksandra koji je poginuo u Petrovaradinu

00:14

Prijatelji na Mišeluku oprostili su se od Aleksandra koji je poginuo u Petrovaradinu

(Espreso/021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.