ŠOK SNIMAK NAKON SRPSKE SVADBE POKAZAO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA PRVA BRAČNA NOĆ: Mladoženja NE ISPUŠTA iz RUKU! (VIDEO)
Svadba, Foto: Profimedia

prva bračna noć

ŠOK SNIMAK NAKON SRPSKE SVADBE POKAZAO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA PRVA BRAČNA NOĆ: Mladoženja NE ISPUŠTA iz RUKU! (VIDEO)

Iako bi neki mladenci prećutali da je i njihova prva bračna noć prošla upravo ovako, bilo je onih koji su iskreno priznali da je noć nakon svadbe i njima prošla identično

Objavljeno:

Pojam prve bračne noći u Srbiji danas nije ni nalik onim bračnim noćima kakve su bile recimo pre 20 ili 30 godina ili kakve smo viđali u romantičnim filmovima. A jedan od razloga zašto je to tako, na malo duhovitiji ali skroz istinit način prikazano je na video snimku koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama.

Na Instagram stranici "tragac88", osvanuo je video koji je nasmejao ljude na internetu. Naslovljen sa "Prva bračna noć u Srbiji", na snimku se moglo videti da nakon iscrpne svadbe i slavlja mladenci nemaju vremena za nešto drugo sem za koverte - one pune para.

Na videu se može videti kako mladoženja , pored skinute venčanice, na krevetu otvara kutiju punu koverti i broji novac.

Ni mlada, ni skinuta venčanica, ni prva bračna noć nisu ga naterali da na trenutak zaboravi koliko je novca dobio od gostiju. Ili, u najgorem slučaju, kako su se neki našalili u komentarima "da vidi da li ima da isplati restoran".

"Mladoženja broji pare a mlada zapisuje"

Iako bi neki mladenci prećutali da je i njihova prva bračna noć prošla upravo ovako, bilo je onih koji su iskreno priznali da je noć nakon svadbe i njima prošla identično.

"Pa to je sada tako, mladoženja broji pare, a mlada menja status na Fejsbuku", "Mladoženja broji pare a mlada zapisuje", "Da vide da l' su se uzeli", "E baš se vidi da prši sve od ljubavi", bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

Bonus video:

04:09

PIJANI GOST POKUŠAO PEVAČICU DA UBACI U LEDENI BAZEN! Dragica Zlatić otkrila neprijatnu scenu sa svadbe GURAO LJUDE U VODU IZ FORE

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.