JOŠ JEDNA GRUPA SRPSKIH DRŽAVLJANA STIGLA IZ IZRAELA: Peti avion sleteo na beogradski aerodrom (FOTO/VIDEO)
Foto: Kurir/D.Š.

evakuacija

JOŠ JEDNA GRUPA SRPSKIH DRŽAVLJANA STIGLA IZ IZRAELA: Peti avion sleteo na beogradski aerodrom (FOTO/VIDEO)

Marko Andrić (24) iz Sremske Mitrovice koji je od novembra prošle godine u Izraelu sleteo je sa još desetak građana Srbije

Objavljeno:

Avion Er Srbije iz Tel Aviva sleteo je nešto posle 21:15 časova u Beograd. Srpski državljani koji su evakuisani iz Izraela sleteli su danas letom „Er Srbije“ na aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu. Avion je iz Tel Aviva poleteo oko 18.00 časova po našem vremenu. Srpske državljane su na aerodromu sačekali članovi porodice.

Marko Andrić (24) iz Sremske Mitrovice koji je od novembra prošle godine u Izraelu sleteo je sa još desetak građana Srbije na aerodrom u Beogradu.

- Čekamo našeg Marka. Jedva je uspeo da dođe do aerodroma u Tel Avivu. Situacija je tamo grozna.“, priča porodica ovog mladića iz Sremske Mitrovice.

00:22

Avion Er Srbije iz Tel Aviva sleteo je nešto posle 21:15 časova u Beograd

Marko Andrić je uspeo da se evakuiše iz Eilata, grada na jugu Izraela. Krenuo je u sredu za Tel Aviv, autobusom. Pet sati putovanja do aerodroma u ratom zahvaćenoj državi i dva dana čekanja na let.

Prolazili smo na 20 kilometara od pojasa Gaze. Gađali su u blizini, prošli smo i stigli kući a to je najvažnije”.

Evakuacija
foto: Kurir/D.Š.

Ovo je peti avion koji je obavio let između Tel Aviva i Beograda otkako je palestinska militantna grupa Hamas započela napade na Izrael i nakon što je Hamas gađao međunarodni aerodrom “Ben Gurion“ kod Tel Aviva.

Bonus video: ISPOD POJASA GAZE POSTOJI MREŽA TUNELA KOJI VODE DO EGIPTA Stručnjaci analiziraju: Šta ako se Izrael opredeli za kopneni napad?

02:21

ISPOD POJASA GAZE POSTOJI MREŽA TUNELA KOJI VODE DO EGIPTA Stručnjaci analiziraju: Šta ako se Izrael opredeli za kopneni napad?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.