DIRLJIV OPROŠTAJ! Takmičar zamalo rasplakao voditeljku Slagalice! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

svaka čast

DIRLJIV OPROŠTAJ! Takmičar zamalo rasplakao voditeljku Slagalice! (VIDEO)

Dragan Isailović iz Šapca je govorom na kraju emisije u kojoj se plasirao u polufinale 99. ciklusa emisije "Slagalica" dirnuo ne samo gledaoce, već i voditeljku Kristinu Radenković koju je zamalo doveo do suza
Objavljeno: 09:54h

Dragan Isailović iz Šapca je govorom na kraju emisije u kojoj se plasirao u polufinale 99. ciklusa emisije "Slagalica" dirnuo ne samo gledaoce, već i voditeljku Kristinu Radenković koju je zamalo doveo do suza.

Posle slabijeg starta emisije, Dragan je uspeo da u poslednjoj igri preokrene rezultat u svoju korist, i odnese pobedu nad Emom Zoronjić.

Međutim, iako zadovoljan zbog pobede, bio je tužan zato što je izbacio ovu takmičarku. Na završetku emisije imao je samo reči hvale za ovu studentkinju ahitekture iz Beograda.

- Ema je izuzetan takmičar, budućnost je pred njom. Poslednja dva ili tri ciklusa ovde se pojavilo jako puno izuzetno kvalitetnih takmičara. Meni kao nekom ko polako odlazi je jako drago što se to dešava. Definitivno dolazi do smene generacija. Strašno mi je drago zbog ovih mladih pametnih ljudi koji se ovde pojavljuju. Oni treba da budu uzor ovoj deci koja dolaze, a ne zvezde rijaliti šoua - bile su Draganove reči kojima je sve oduševio.

Na ovim rečima, zahvalila mu se i voditeljka Kristina Radenković koja je rekla kako ju je zamalo rasplakao svojim govorom.

(Espreso.co.rs / Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.