NINOSLAV I ĐORĐE SU NAJLUĐI MOMCI U SRBIJI: Danas kreću u Mongoliju u 28 GODINA STAROM JUGIĆU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ YouTube

spremni za avanturu

NINOSLAV I ĐORĐE SU NAJLUĐI MOMCI U SRBIJI: Danas kreću u Mongoliju u 28 GODINA STAROM JUGIĆU! (VIDEO)

Ninoslav Trajković i Đorđe Ilčešin (23) iz Bečeja danas kreću na dvomesečni put dužine 20.000 kilometara kako bi učestvovali na humanitarnom "Mongo reliju"
Objavljeno: 10:23h

Ninoslav Trajković i Đorđe Ilčešin (23) iz Bečeja danas kreću na dvomesečni put dužine 20.000 kilometara kako bi učestvovali na humanitarnom "Mongo reliju".

Posebnu pažnju javnosti privukli su zbog toga što na ovaj daleki put kreću ni manje ni više nego jugićem koji je od obojice vozača stariji čak pet godina, što im predstavlja dodatni izazov u osvajanju znanja o drugim narodima i kulturama.

Na ovo neobično putovanje kreću sa ciljem da pomognu Prihvatilištu za napuštene životinje u Bečeju, gde su radili kao volonteri, kako je i nastala ova ideja.

- Postoji trka "Mongo reli" koja se održava sredinom jula i broj učesnika stalno raste. Deo novca se daje za kotizaciju, a deo ide u humanitarne svrhe. Đorđe i ja smo najbolji drugari, a obojica smo i avanturisti, želimo da putujemo. Želimo avanturu u jugiću. Radimo ovo u humanitarne svrhe i kako bismo probudili svest drugih o brizi za životnje - kaže Ninoslav.

Trajković i Ilčešin su najbolji prijatelji od detinjstva i jedan za drugog kažu da nema boljeg društva tokom nesvakašnjeg poduhvata za koji se pripremaju.

(Espreso.co.rs / MojBečej.rs / Vestionline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.