SRPSKI MLADENCI NAPRAVILI RUSVAJ PRVIM PLESOM! "Potres" u svadbenoj sali, svatovi gledali U ŠOKU! (VIDEO)
Svadba, Foto: Printscreen/TikTok/muzikasaveselja

ENERGIJA KOJA SE RETKO VIĐA

SRPSKI MLADENCI NAPRAVILI RUSVAJ PRVIM PLESOM! "Potres" u svadbenoj sali, svatovi gledali U ŠOKU! (VIDEO)

Mladenci zapalili društvene mreže najneobičnijim prvim plesom

Objavljeno:

Većina mladenaca za prvi ples bira balade i romantične, nežne pesme koje reprezentuju njihovu ljubav. No, postoje i oni koji su rešeni da zapale atmosferu na plesnom podiju i u bračni život uđu uz energičniji, bučniji ritam.

Nedavno je na TikToku snimak upravo takvog prvog plesa sa venčanja u Srbiji postao viralan, a prikazuje mladence koji sjajno raspoloženi i uz dinamične, vesele pokrete ulaze u salu.

Oni su se opredelili za kultnu pesmu "Floyd", a svi znamo da ovaj hit ne može da ne zapali masu - prosto tera na đuskanje i malo koga ostavi zakovanim za stolicu.

Naravno, novopečeni supružnici su imali i prigodnu koreografiju - neverovatno energičnu i vrlo simpatičnu. Mladoženje je čak nosio i naočare za sunce, jer su se, jasno, savršeno uklapale u ovaj mini performans.

Komentari TikTok korisnika su sjajni, većina je oduševljena ovim potezom mladenaca i tvrde da je reč o pravom osveženju. "Bravo", "Prvi ste napravili nešto ovako", "Svaka čast mladencima", "Živeli mladenci, sve pohvale", "Zdravi i veseli bili", "Bravo, tako treba, prirodno sve", samo su neki od komentara.

Bilo je i onih koji tvrde da je prizor "blam" i "pakao" i da se ni samim mladencima neće dopasti kroz koju godinu. Šta vi kažete - dopada li vam se ovaj fazon?

Bonus video:

00:05

Prvi ples

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.