"UJNA JE PREVARILA UJAKA SA TETKOM OD SESTRE...": Tviteraši danima tumače OVU PORODIČNU TAJNU i opet im NIJE JASNO
Isustracija "prevare", Foto: Printscreen/X/UbiMePrejakaRec

tviter "gori"

"UJNA JE PREVARILA UJAKA SA TETKOM OD SESTRE...": Tviteraši danima tumače OVU PORODIČNU TAJNU i opet im NIJE JASNO

Ovo je priča koju je cela Srbija na Tviteru čitala ovog vikenda i pokušala da razume

Objavljeno:

Dok se ovog vikenda ostatak sveta bavio ozbiljnijim temama, Srbi su čitali Tvit o prevari ujne i pokušavali da shvate šta se zaista desilo.

Trolovanje na Tviteru je uvek zabavna radnja ako ste spremni da se upecate, ili da nastavite da „vozite“ izrečenu laž humora radi. Pa je tako jedan Tviteraš rešio da nam se „poveri“ i ispriča najveću čuvanu tajnu njegove porodice.

Kao što vidite, tetka i ujna su imale vruću romansu ali malo kome je zaista bilo jasno šta se desilo. Nije doduše mnogo ni bitno jer svakako nije istina i priča je izmišljena zabave radi, ali ljudi su se zaista posvetili istraživanju ko je ujna, šta je tetka od sestre od tetke i šta je komšija video.

Ovaj profesionalni grafikon koji je urađen možda najbolje može da približi urađenu situaciju.

Na kraju, i u komentarima, i kvoutovima, svi su jako dobro zabavili, barem oni koji su u startu prihvatili da je sve ovo samo dobra šala.

Najviše se zabavio naravno čovek koji je započeo sve, jer kako je i sam primetio, ova lagana porodična pričica mu je donela dosta novih pratilaca na društvenoj mreži nekada poznatoj kao Tviter.

Bonus video:

02:15

GEJ AFERA TRESE ESTRADU! Vesna Rivas za Kurir TV prokomentarisala ljubav PEVAČA I FRIZERA: Znam ko još VARA ŽENU SA MUŠKARCEM

(Espreso / Citymagazine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.