"20 MINUTA NE MOGU DA IZAĐEM IZ VOZILA": Novopazarac prepadnut zbog komšijinog DOBERMANA koji se šeta sam (VIDEO)
Pas, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

GRAĐANI U PANICI

"20 MINUTA NE MOGU DA IZAĐEM IZ VOZILA": Novopazarac prepadnut zbog komšijinog DOBERMANA koji se šeta sam (VIDEO)

Novopazarac 20 minuta nije smeo da napusti auto zbog dobermana

Građani su ipak bili podeljenog mišljenja

Objavljeno:

Snimak jednog dobermana iz Novog Pazara podigao je prašinu na društvenim mrežama. Naime, jedan od građana nije mogao da izađe iz automobila čitavih 20 minuta jer se pas slobodno šetao po ulici i trčao po kraju.

Kako se navodi na Instagram stranici 192.rs, ovaj Novopazarac kaže da njegov komšija konstantno pušta opasnu rasu da šeta bez nadzora, te da su sugrađani vrlo uplašeni.

"Po 20 minuta ne mogu da izađem iz vozila. Komšija lagano pusti opasnog psa na ulicu", rekao je Novopazarac.

Građani su ipak bili podeljenog mišljenja. Jedni smatraju da pas ne sme biti na ulici, kao i da komšija treba da odgovara, dok su drugi potpuno stali na stranu psa i smatraju da ima puno pravo slobodno da se šeta ulicom.

- Ne razumem po čemu je opasan, zato što je doberman? Iskreno, više se plašim ludaka, narkomana i pijanica po ulici koji slobodno hodaju ulicama - napisala je jedna korisnica Instagrama.

- Pas je potencijalno krvoločna životinja i ne bi smeo da se čuva bez boksa, povoca i korpe. I u celom civilizovanom svetu je tako - glasio je drugi komentar.

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.