VREMENSKA PROGNOZA GORANA MIHAJLOVIĆA DO KRAJA OKTOBRA: Evo šta nas čeka, za vikend će SAMO JEDAN DAN biti lep
Goran Mihajlović, Foto: Kurir TV, Zorana Jevtić

RHMZ

VREMENSKA PROGNOZA GORANA MIHAJLOVIĆA DO KRAJA OKTOBRA: Evo šta nas čeka, za vikend će SAMO JEDAN DAN biti lep

Miholjsko leto je karakteristično za naša područja

Objavljeno:

Da li će oktobar proću u znaku Miholjskog leta. Jutra i noći su sveže, dok je tokom dana toplo.

Goran Mihajlović, pomoćnik direktora RHMZ-a, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je otkrio kakvo nas vreme očekuje narednih dana.

- Miholjsko leto je karakteristično za naša područja i ove godine ga imamo u punom sjaju. Jutra sveža i večeri sveže, a preko dana 22 do 23 stepena i ovaj trend će se nastaviti narednih 7 dana sa tim da bi u nedelju imali kratkotrajno naoblačenje koje bi uslovilo kišu. Tako da bi ponedeljak bio nešto svežiji sa maksimalnom temperaturom od 19 do 20 stepeni što se tiče Beograda. U ostalim danima do sredine meseca zadržava se trend suvo, danju sunčano, toplo i nadamo se prijatno vreme - rekao je meteorolog.

1 / 5 Foto: Aleksa Petrović

Mihajlović je potom naveo i šta možemo očekivati krajem oktobra.

- U poslednjoj dekadi oktobra. Kalendarski ćemo ući polako u kraj godine i očekujemo manji pad temperature. Maksimalna temperatura u tom periodu bi bila između 12 i 18 stepeni uz prolazno naoblačenje i kišu.

Ako ste planirali nekakav izlet ili nešto slično za vikend, meteorolog je preporučio da to ipak bude subota kada će biti od 23 do 26 stepeni.

Bonus video:

02:30

EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE DO KRAJA OKTOBRA! Poznati meteorolog Goran Mihajlović otkrio: SAMO OVAJ DAN VIKENDA možete iskoristiti

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.