Danas je Svetski dan dece: Da li ste bar jednom pokušali da učinite nešto dobro za njih? (FOTO)

GDE NE MOŽE STIĆI DETE?

Danas je Svetski dan dece: Da li ste bar jednom pokušali da učinite nešto dobro za njih? (FOTO)

Ne zaboravite da su čak i junaci kosmosa koji lete na druge planete, nekada bili samo malo i možda nestašno dete
Objavljeno:
Pridružite se ljudima velikog srca koji danas obeležavaju Svetski dan deteta ili Međunarodni dan deteta, ovaj događaj se slavi jednom godišnje i to uvek istog datuma. Roditelji, ovih 5 zdravih namirnica ne smete davati svojoj deci! (FOTO)
mnoge poznate ličnosti daju veliki doprinos iskorenjavanju potlačenosti dece, ali njihov položaj je i dalje veoma težak.
Ovaj dečji praznik je ustanovila generalna skupština Uhedinjenih nacija 1954. godine sa ciljem da se istovremeno slavi u svim zemljama, Kako vi odolevate izazovima? Pogledajte kako deca to rade! (VIDEO) U Srbiji se Dan deteta obeležava od 1990. godine, i trebalo bi da podrži svako dete bez diskriminacije.
Kako dečaci reaguju kada ih terate da poljube, a onda udare devojčicu? (VIDEO)​
Pa, za sve koji ne znaju, evo ih:
Pravo na život, opstanak i razvoj Pravo na najbolji interes deteta Pravo na participaciju Pravo na nediskriminaciju
Ovaj praznik bi trebalo da im donese radost,i bar danas pazite kako postupate sa njima. A osim danas možda biste mogli to da pokušate i češće. 50 opasnih detinjarija koje bi trebalo da dozvolite vašoj deci! (FOTO)​
O ovom pismu mladog tate danas pričaju svi: Najstrašniji i najdivniji dan u mom životu! (FOTO)
svaki normalni roditelj se trudi da pruži najbolje što može svom detetu. Ali to nije dovoljno, kao što to činite za svoje dete ponekad učinite i za tuđe, za ono koje nema koga da mu ulepša dan.
Rastopićete se: 17 najlepših fotografija pasa sa bebama (FOTO)​ Da li ćete se potruditi da unapredite položaj i svog, a i druge dece? Da li ćete to uraditi samo danas, ili ćete bar pokušavati da to radite češće?

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.