OVAKVO OKRETANJE PRASETA NA RAŽNJU NIKADA NISTE VIDELI! Izum zlata vredan, pazite samo kako se KRČKA! (VIDEO)
Prase na ražnju, Foto: Printscreen/TikTok/hunterpoacher

hit

OVAKVO OKRETANJE PRASETA NA RAŽNJU NIKADA NISTE VIDELI! Izum zlata vredan, pazite samo kako se KRČKA! (VIDEO)

Srbin postao hit na društvenim mrežama zbog patenta

Objavljeno:

Obrtanje praseta na ražnju jedno je od omiljenih, ali i najzahtevnijih đakonija usled redovnog i ravnomerno okretanja, ali i premazivanja. I dok se u eri tehnologije obično koristi električni motor, jedan muškarac iz Srbije rešio je da za potrebe pečenja koristi snagu prirode - vodu, čime je postao zvezda društvenih mreža.

Na društvenoj mreži Tik-Tok pojavio se snimak sa jedne od reka u Srbiji na čijoj obali se obrtalo prasence i to uz pomoć vode. Naime, dok je u koritu bilo mesta za drva iznad koga se nalazilo prasence, na kraju ražnja se nalazilo "vodenički točak" koji je uz pomoć vode i obrtao najukusniju mašinu kod Srba.

Kako se vidi na snimku objavljenom na profilu "Zelenooki", strujanje vode je bilo dovoljno jako da se prase ravnomerno preče dok je domaćin sedeo u hladovini šume.

U komentarima nastupilo oduševljenje

I dok se prasence obrtalo, veselo društvo, sudeći po snimku, u debelom hladu je uživalo uz hit Vesne Radusinović - Vendi "Prcnuo se šarančić". Ispod objave koja je sudeći po reakcijama oduševila sve, komentari su se samo nizali.

"IQ 2000", "Zelena energija", "Vork smart, not hard", "Remek delo", "Da je voda malo brža, ne bi valjalo" glasile su samo neke od reči oduševljenja.

Bonus video:

00:37

OVAKO SE SLAVI U GLUMAČKOJ PORODICI! Gagi Jovanović napunio 55. godina, domaćinski slavi uz PEČENO PRASE!Sve po našim običajima!

(Espreso /Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.