"OVO NIKAKO NE IZGOVARAJTE I NE POMIŠLJAJTE": Otac Predrag povezao SAMOĆU SA DEMONOM i upozorio na njenu OPASNOST!
Otac Predrag Popović, Foto: Printscreen/Youtube/Oтац Предраг Поповић

oprez

"OVO NIKAKO NE IZGOVARAJTE I NE POMIŠLJAJTE": Otac Predrag povezao SAMOĆU SA DEMONOM i upozorio na njenu OPASNOST!

Otac Predrag Popović govorio je ovog puta o svim opasnostima koje sa sobom nosi samoća

Objavljeno:

Otac Predrag Popović poznat je kao neko čije se reči, razmišljanja i stavovi veoma cene i sa pažnjom razmatraju među vernicima, ali i brojnim poštovaocima njegovog lika i misli koje rado deli sa pratiocima i prijateljima na Fejsbuku i Jutjubu. Poslednja tema na koju je govorio jeste ona u vezi sa svim opasnostima koje sa sobom nosi samoća i izgovaranje rečenice "ne treba mi niko".

"Meni ne treba niko. Samo ja i Bog", razmišljanje je koje, kako navodi i upozorava otac Predrag Popović, nosi sa sobom brojne zamke jer se na taj način odvajamo od porodice, postajemo lenji i nama je lakše upravljavati bez opiranja. Na taj način čovek uči da voli samoću, a naš sveštenik ističe da takav odnos prema životu može biti opasan.

"Čovek misli da i dalje služi Bogu, a nije tako"

"Đavo je time udario na suštinu spasenja čoveka, a čovek i dalje utisak da je Božji i da služi Bogu. Posle toga je sve veoma lako", započeo je priču otac na svom Fejsbuk profilu.

Otac Predrag Popović o samoći
Otac Predrag Popović o samoćifoto: Facebook/Predrag Popović

Dalje je nastavio da objašnjava šta se dešava kad se čovek odvoji od suštine, koju je na početku pomenuo, i koliko je važno da taj isti čovek bude uz svoje bližnje i svoju porodicu da bi u budućnosti prosperirao, a ne utonuo u letargiju i učmalost sopstvenog života.

"Kad čovek izađe iz zajednice, kad čovek izađe iz porodice, veoma je lako njime manipulisati. Prva stvar koju 'demon' radi kada uđe u čoveka jeste to da ga odvaja od porodice. I čovek počinje da voli da je sam i u svojim mislima", između ostalog je otac Predrag Popović ispričao u svojoj nedavnoj objavi i ponovo upozorio da ne izgovaramo i ne pomišljamo da nam u životu ne treba niko.

Bonus video:

00:53

SVEŠTENIK RAZREŠIO DILEMU DA LI JE PRAVILNO REĆI USKRS ILI VASKRS: Jaja imaju posebnu simboliku, ona ustvari PREDSTAVLJAJU JEDNO

(Espreso / BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.