VLADIMIR KOJEG SU IZBACILI IZ KVIZA PUTUJE U EGIPAT! Nikola Kojo ga nazvao MORALNIM POBEDNIKOM i poslao mu PORUKU
Vladimir Krnač, Foto: Printscreen/Youtube/Prva TV

najslabija karika

VLADIMIR KOJEG SU IZBACILI IZ KVIZA PUTUJE U EGIPAT! Nikola Kojo ga nazvao MORALNIM POBEDNIKOM i poslao mu PORUKU

Skormna želja Vladimira Krnača kojeg su izbacili iz kviza se danas ostvaruje

Objavljeno:

Kao najupečatljiviji momenat prve sezone novog izdanja kviza “Najslabija karika” ostaće upamćena epizoda u kojoj je nakon 22 tačna i nijednog netačnog odgovora kao najslabija karika iz igre izbačen Vladimir Krnač. Taktičko izbacivanje naljutilo je voditelja, a potom i podelilo celu Srbiju. Vladimir je, pak, imao samo jednu skromnu želju, da otputuje u Egipat. Ta želja mu se upravo danas ostvaruje.

Iako veoma dobro poznat ljubiteljima kvizova, Vladimir Krnač najveću pažnju publike u Srbiji privukao je proletos, nakon nezaboravnog učešća u kvizu “Najslabija karika”. Pokazavši fenomenalno znanje, ali i skromnost, vrlo brzo je pridobio simpatije svih gledalaca, ali njegovi saigrači imali su malo drugačije planove. Koristeći se taktikom, koju pravila ovog kviza dozvoljavaju, odlučili su da povećaju svoje šansu za pobedu, tako što će Vladimira izglasati kao najslabiju kariku. Usedila je žustra polemika u javnosti na ovu temu, a cela priča inspirisala je Prvu TV da ispuni životnu želju Vladimiru i pošalje ga na putovanje u Egipat.

Poseban utisak ostavila je takođe i reakcija koju je na ovu situaciju ima voditelj kviza, Nikola Kojo. On je tada Vladimiru poručio: “Vladimire, sa 22 tačna odgovora večeras i nijednim netačnim, Vi ste moralni pobednik. Vi ste primer mladim ljudima kako treba da se radi i uči, šta znači suštinsko obrazovanje, a šta znači formalno. Nažalost, Vaše kolege su rekle da ste Vi najslabija karika, a mene je sramota što to moram da Vam saopštim. Doviđenja. Svaka čast". Danas, na dan Vladimirovog putovanja u Egipat, Kojo mu je poslao novu poruku.

Poruka koju je Nikola Kojo poslao Vladimiru:

Bonus video:

00:56

MINISTARSTVO JE UVELO 2 NOVA PROJEKTA Eger: Prvi je kviz koji će sudeloviti u prevenciji nasilja? OVO očekuje đake za prvi dan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.