Ispunite svoje želje uz Mega akciju i popuste do 50%
Foto: Promo

POGLEDAJTE!

Ispunite svoje želje uz Mega akciju i popuste do 50%

Shoppster neprestano širi svoj asortiman. Tri godine od osnivanja, ponuda trenutno broji preko 250.000 proizvoda i više od 4.500 brendova.

Objavljeno: 15:42h

U toku je treća po redu jesenja Mega akcija, koju tradicionalno kupcima priređuje Shoppster - prva integrisana onlajn i TV prodavnica u Srbiji. Do 15. oktobra, bogata ponuda kvalitetnih proizvoda biće na sniženju do čak 50%.

Kao pionir moderne e-commerce industrije u zemlji, Shoppster neprestano širi svoj asortiman. Tri godine od osnivanja, ponuda trenutno broji preko 250.000 proizvoda i više od 4.500 brendova. Mega akcije, koje tradicionalno organizuju s proleća i jeseni svake godine, način su da se oduže svojim stalnim kupcima na poverenju, ali i da steknu nove. Pažljivo osluškuju njihove potrebe, interesovanja i kupovne trendove uopšte. Zato su i ovoga puta ponudili najpopularnije i najtraženije proizvode u proteklom periodu i to uz velike popuste.

I mega ponuda - vodeći brendovi po super cenama

Aktuelna Mega akcija podrazumeva najpovoljnije cene za više hiljada artikala iz čak 25 različitih kategorija: Od bele tehnike i malih kućnih aparata, opreme za kuću i dečijeg asortimana, preko kozmetike i trening opreme, sve do televizora, računara i mobilnih telefona. Radi se o proizvodima vodećih brendova, kako globalnih, tako i domaćih.

Na popustu su između ostalog LG televizor, koji možete nabaviti po super ceni od 61.999 RSD, kao i Dell Vostro laptop opremljen Ryzen 5 procesorom. Svakoj modernoj kuhinji treba praktična Xiaomi friteza na vruć vazduh za laku pripremu obroka, a ne treba propustiti ni 15% popusta na Blanco sudopere i slavine. Na akciji su i Nania auto sedišta za udobnu i bezbednu vožnju vaših dece, a kad smo kod vožnje tu je i Yesoul pametni sobni bicikl, koji je na sniženju od čak 50%. “Uradi sam” majstori obradovaće se Fieldmann akumulatorskoj bušilici, koja dolazi uz pribor alata od 51 dela.

Sve što ste ikada želeli da posedujete sada je još pristupačnije – po super cenama, na klik od vas i to uz mega uslugu.

I mega usluga - mogućnost izbora na svakom koraku kupovine

Osim atraktivne i raznovrsne ponude, ova one-stop shop prodavnica konstantno radi na usavršavanju svojih usluga. Shoppster želi da priušti udobno i neponovljivo korisničko iskustvo, kako stalnim, tako i novim kupcima. Zato su im priuštili niz olakšica prilikom plaćanja računa i dostave porudžbina. Na svakom koraku kupovine imate mogućnost izbora. Kupci mogu da biraju da li žele dostavu preko praga ili žele da sami besplatno preuzmu pošiljku na najbližem paketomatu. Imaju opciju da plate svoj paket gotovinom ili karticom kod kurira, kao i mogućnost da račun podele na više rata. A ukoliko se registrujete na shoppster.rs, dobijate status Smart korisnika, pa i vi možete da uživate u svim ovim pogodnostima, kao i u brojnim drugim benefitima.

Ako već znate da je svaki korak kupovine podređen vašem komforu i da imate na raspolaganju sve usluge i sniženja na jednom mestu, nema razloga da ne istražite aktuelnu Shoppster Mega akciju, gde možete ostvariti i do 50% popusta na bogatu ponudu proizvoda vodećih brendova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.