PAS BAFI (9) IMA PRETUŽNU SUDBINU: Ostao bez vlasnice Ane iz Beograda- "Spava u njenom krevetu, ne zna da nje NEMA"
Pas Bafi, Foto: Printscreen/Instagram/udomi.bre

TUGA

PAS BAFI (9) IMA PRETUŽNU SUDBINU: Ostao bez vlasnice Ane iz Beograda- "Spava u njenom krevetu, ne zna da nje NEMA"

Priču o psu po imenu Bafi, objavio je Instagram profil "Udomi bre".

Objavljeno:

Napušteni psi uglavnom imaju jednu zajedničku stvar a to je odbačenost od strane svojih nekadašnjih vlasnika. Međutim, pas po imenu Bafi ima malo drugačiju sudbinu, verovatno još tužniju.

Bafi (9) je pas čija je vlasnica Ana nažalost preminula u avgustu ove godine. Od tada, Bafi svoje dane provodi u praznom stanu u Beogradu, zbunjena i usamljena. Takođe, spava u Aninom krevetu, ne znajući da njene vlasnice više nema. Zbog svoje lepše budućnosti, Bafi traži novog vlasnika, koji će je voleti baš kao i Ana nekada.

Priču o psu po imenu Bafi, objavio je Instagram profil "Udomi bre". U opisu ispod fotografija ovog psa i njegove preminule vlasnice Ane, stoji:

"Bafi je jedna divna duša puna ljubavi. Njena vlasnica Ana je preminula u avgustu. Bafi od tada provodi dane usamljena i zbunjena. Ima 9 godina, vakcinisana je, sterilisana, čitav život brižno negovana i kompletno veterinarski zbrinuta.

Iako je veliki pas, ona je savršeno naviknuta na stan (jer je tako odrasla i vaspitana).

Ana je neizmerno volela i sa beskrajno puno ljubavi brinula o njoj. Želimo da joj nađemo nekoga, ko bi joj pružio to isto. Tražimo nekoga, ko će je voleti kao deo porodice i sa kim će deliti život.

Nalazi se u Beogradu i udomljava se uz ugovor o odgovornom vlasništvu", stoji u opisu objave na pomenutoj Instagram stranici.

Takođe, navodi se da su Ana i Bafi bile nerazdvojne, da su jedna drugoj bile sve i da je Ana za svog psa išla i na kraj sveta. Iako se Bafi i dalje nalazi u stanu u kom je i odrasla, za sada se o njoj brinu Anini prijatelji.

Bonus video: ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.