TUČA U ZOO-VRTU U BEOGRADU: Šimpanze se pobile zbog ženke! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Dado Vujnovic

opšti haos

TUČA U ZOO-VRTU U BEOGRADU: Šimpanze se pobile zbog ženke! (VIDEO)

Četvorica majmuna započela su tuču čiji su svedoci bili posetioci Zoološkog vrta toga dana
Objavljeno: 14:33h

Beogradski zoološki vrt bio je ove subote mesto nesvakidašnjeg okršaja. Velika subota kod njih nije bila mirna, a razlog tome su udarci, čupanje i ugrizi nastali, ni manje ni više nego zbog - ljubomore! Četvorica majmuna započela je tuču čiji su svedoci bili posetioci Zoološkog vrta toga dana.

Zaglušujuća buka, vika i krici, odzvanjali su delom zoološkog vrta sa majmunima, a njihov način da uplaše protivnike, najviše je uplašio posetioce, koji nisu ni slutili da će prisustvovati ovoj neobičnoj tuči. Međutim, neko od njih je uspeo da zabeleži ovaj okršaj mobilnim telefonom.

Pretpostavlja se da je razlog tuče najlepša majmunica u kavezu, a snažni udarci, čupanje i grimase dokaz su želje svakog od majmuna da je osvoji.

Nije poznato koji majmun je odneo pobedu, ali ono što je sigurno je da su posetioci zoo-vrta doživeli nesvakidašnje i zanimljivo subotnje popodne.

Ženke majmuni poznate su po tome da često namerno provociraju tuču između mužjaka. Nakon toga one najveće i najsnažnije mužjake neguju i češkaju, dok su prema onima koji se nisu upustili u borbu hladne i agresivne. Na taj način manipulišu njima, jer su zapostavljeni majmuni u sledećoj borbi žustriji i hrabriji, dok pobedonosni majmuni imaju novu priliku da se dokažu kao najsnažniji!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.