VLADA ODRŽAO ČAS SRPSKIM GASTARBAJTERIMA: Hit VIDEO-LEKCIJA o ŽIVOTU u INOSTRANSTVU, ovo MORATE ČUTI! (VIDEO)
Vlada Fortuna, Foto: Tik Tok Printscreen/Vlada Fortuna

"Život u inostranstvu je lep"

VLADA ODRŽAO ČAS SRPSKIM GASTARBAJTERIMA: Hit VIDEO-LEKCIJA o ŽIVOTU u INOSTRANSTVU, ovo MORATE ČUTI! (VIDEO)

Jedna od najjačih pouka Vlade Fortune, kako se predstavlja na Tik Toku, bila je na samom početku videa kada je jasno, glasno i vrlo decidirano izjavio sledeće: "Život u inostranstvu je lep"

Objavljeno:

Za one na privremenom radu koje su žene u zavičaju ostavile, imao je posebnu poruku uz računicu zašto je to u stvari i dobro

"Dovoljno je da se ti lepo skockaš, da budeš dasa... Pa šta ako te žena ostavila, doći će bolja... Ne sviđaju ti se kolege na poslu, ali ako ti je konto dobar... Tamo u Lazarevcu bilo je z********** ali ti konto nije bio dobar", samo su neke od pouka prekaljenog srpskog gastarbajtera sa Zapada koji je zemljacima održao čas o životu tamo preko.

Za tu priliku on se i doterao, nabacio crne naočare, finu košulju pa seo u kafić na glavnoj štrafti neke od gastarbajterskih destinacija na Zapadu i to, kako se vidi po firmama i reklamama, nemačkog govornog područja.

On se u svojoj video-lekciji dotakao raznih tema - ne samo rada i zarade, nego i ljubavnih pitanja koje često more gastarbajtere koji sami odu preko da rade, što ženama koje ostaju u zavičaju padne teško pa ih neretko zbog toga i ostave....

Inače, jedna od najjačih pouka Vlade Fortune, kako se predstavlja na Tik Toku, bila je na samom početku videa kada je jasno, glasno i vrlo decidirano izjavio sledeće: "Život u inostranstvu je lep".

Bonus video:

00:34

Stigli gastarbajteri na Peštersku visoravan

(Espreso/Kurir.rs/Tik Tok)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.