OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Evo šta kažu o RUKOVODSTVU "Ribnikara" nakon OSTAVKE DIREKTORKE!
OŠ Vladislav Ribnikar, Foto: Printscreen/Google Maps

oglasila se dr Slavica Đukić Dejanović

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Evo šta kažu o RUKOVODSTVU "Ribnikara" nakon OSTAVKE DIREKTORKE!

Igor Đorđević predsednik Saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" potvrdio je da je v.d. direktorka podnela ostavku

Objavljeno:

Anđela Petrović v.d. direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar", u kojoj se 3. maja dogodio nezapamćeni masakr, podnela je ostavku na tu funkciju, potvrđeno je Kuriru u Ministarstvu prosvete!

Kako je rečeno Kuriru u resernom ministarstvu, Petrovićeva je podnela ostavku, a ministarka prosvete dr Slavica Đukić Dejanović će u narednom periodu imenovati novog vršioca dužnosti.

Podsetimo, Petrovićevu, koja je inače radila u drugoj školi, je za v.d. direktora "Ribnikara" imenovalo ministarstvo početkom jula meseca.

OŠ Vladislav Ribnikar
OŠ Vladislav Ribnikarfoto: Zorana Jevtić

Igor Đorđević predsednik Saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" potvrdio je nešto ranije za Kurir da je v.d. direktorka podnela ostavku.

- Imam informaciju da jeste tačno i da je podnela ostavku, ali ne bih dalje širio tu priču. Mi želimo da se što manje priča i piše o tome i o školi. Mi smo zadovoljni tom odlukom, jer mi kao Savet želimo da neko iz kolektiva škole bude direktor - naveo je Đorđević.

Bonus video:

00:33

HAJDE DA NEMAMO ORUŽJE, DA VIDIMO ZBOG ČEGA GA LJUDI IMAJU Psiholog povodom masakra u Ribnikaru: Moramo definisati neke stvari

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.