"IMAŠ SVE MOJE U SVOM DŽEPU": Paraćinac izgubio KESU PUNU NOVCA pa ostavio PORUKU zbog koje mu se sugrađani SMEJU
Muškarac tuguje, Foto: Profimedia

au!

"IMAŠ SVE MOJE U SVOM DŽEPU": Paraćinac izgubio KESU PUNU NOVCA pa ostavio PORUKU zbog koje mu se sugrađani SMEJU

Neki Paraćinci pitali su se da li treba da se smeju ili plaču

Objavljeno:

Jedan oglas na banderi Paraćince je ostavio bez teksta. Nisu sigurni da li da se smeju ili da plaču, a kako piše u oglasu njihov sugrađanin očajan je u potrazi za zelenom kesom.

Naime, u kesi koja je Paraćincu nestala nalazila se pozamašna suma novca, lična karta, telefon i naočare, ali ono što je građanima slomilo srca jeste poruka koju je autor ostavio na kraju.

- Borim se sa životom! Pomišljam na sve! Od subote 16. septembra kada sam išao biciklom od Lidla prema spomeniku i malo dalje u istom pravcu, pa do subote 23. septembra, prošlo je 168 sati. Ti si srećan i presrećan sada! Imaš sve ovo moje u svom džepu! Kada bi znao kako je meni? - napisao je ovaj čovek.

Oglas
Oglasfoto: Društvene mreže

Neki Paraćinci pitali su se da li treba da se smeju ili plaču, ipak, mnogi su se sažalili nad sudbinom sugrađanina i zamolili potencijalnog pronalazača da se javi.

- Otkud pitanje smešno. Smešno jeste, za onog ko leži na brdu para, ko je pun ko brod. Njemu ova priča može i te kako da bude smešna, nevažna i nebitna. A mi obični ljudi kojima svaki dinar i svaka draga stvar u životu mnogo znači, naravno na to gledamo drugim (tužnim) očima. Tužno je to nažalost - glasio je jedan od komentara.

Bonus video:

01:34

OGLAS U SRBIJI ZA VOZAČA, PLATA 250.000 DINARA?! Iz Infostuda o deficitarnim zanimanjima: Ovde plata ide do 350.000 RSD

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.